Tom Henks posle korona virusa: Niko neće da bude u mojoj blizini

Autor:

14.04.2020 20:07

Foto:

Foto:



Dvostruki oskarovac bio domaćin TV emisije “Saturday Night Live” i otkrio da mu nakon izlečenja od covida-19 život više nije isti

Holivudski glumac Tom Henks (63) pojavio se u popularnoj američkoj emisiji “Saturday Night Live” (SNL), prvi put nakon što je pobedio korona virus. On je bio domaćim popularnog humorističkog serijala u specijalnom izdanju - “SNL od kuće” - i otkrio je da mu nakon izlečenja od covida-19 život više nije isti.

- Niko ne želi dugo da bude u mojoj blizini i ljudima je malo neprijatno kada su pored mene - rekao je Henks.

Iako je reč o humorističkoj emisiji, dvostruki oskarovac je rekao da nakon što su mu saopštili vesti nikome nije bilo smešno.

- Ali ne brinite se, obrijana kosa je zbog moje nove uloge, a sada sporo raste. Dobro je biti ponovo u emisiji, ali isto tako je i čudno voditi “Saturday Night Live” od kuće - rekao je na početku emisije.

https://www.instagram.com/p/B9qBEyjJu4B/

Oporavak glumca i njegove supruge, glumice i pevačice Rite Vilson (63) trajao je skoro mesec dana. Par je bio među prvih poznatim ličnostima koji su bili zaraženi virusom koji je paralisao ceo svet, a da su pozitivni na covid-19 saznali su u Australiji, u Sidneju, gde je Vilsonova odražala koncert u Sidnejskoj operi a Henks je trebalo da snima novi film u režiji Baza Lurmana. Glumci su zatim lečeni u jednoj australijskoj bolnici, onda su dve sedmice bili u obaveznoj izolaciji, da bi se početkom aprila vratili u Ameriku.

Tom Henks je u emisiji “Saturday Night Live” na duhovit način ispričao kako je izgledalo njegovo lečenje od korona virusa i kakav život sada vodi.

- Odelo je prvo što sam obukao, a da nije trenerka, još od 11. marta. Supruga mi je pomogla da ga obučem, jer sam zaboravio kako da zakopčam dugmiće - našalio se Tom i poručio da će svet pobediti virus.