Novak Đoković ima novog frizera

Autor:

29.04.2020 22:42

Foto:

Foto:



Nakon nekoliko sedmica izolacije u Marbelji najbolji teniser sveta pristao da ga supruga Jelena ošiša

Najbolji teniser sveta Novak Đoković (32) dobio je novog frizera tokom izolacije u Marbelji u Španiji, gde sa porodicom boravi u kući svog brata Marka. Reč je o njegovoj supruzi, Jeleni (33), koja je sredila frizuru najboljem reketu sveta i objavila video-snimak kako je izgledala ta neobična ”operacija”.

Prema rečima Jelene Đoković, trebalo joj je oko tri sata da ošiša “pećinskog čoveka”.

- Došlo je vreme da šišam muža, pećinskog čoveka. Dozvolio mi je. Ovo će da mu bude stolica, a ja ću da mu budem dželat. Jesi li spreman? - upitala je Jelena supruga.

https://www.instagram.com/p/B_hyBINHLI0/

Nole je pre šišanja pričao da se i dalje opire, kao i da nije mogao kod frizera jer je u Španiji na snazi dvadesetčetvoročasovni karantin. Ipak, “pomirio se sa sudbinom’” u jednom trenutku i, kako je priznao, poklekao.

- Okej, ovo je početak kraja, verovatno. Videćemo šta će biti, prihvatio sam, poklekao sam, barem sa strane - rekao je prvi reket sveta.

Na kraju je ipak bio zadovoljan učinjenim i poručio je da Jelena ima veštinu i zanat u rukama.

- Završila sam, ovo su rezultati mukotrpnog satnog, trosatnog rada - rekla je Jelena posle šišanja, a onda su oboje citirali poznatog italijanskog novinara Ubalda Skanagatu rečima “Not To Bad”.