Stižu rode: Kris Prat i Ketrin Švarceneger čekaju bebu

Autor:

04.05.2020 13:06

Foto:

Foto:



Holivudski glumac Kris Prat (40) i njegova supruga, književnica Ketrin Švarceneger (30), kćerka Arnolda Švercenegera, postaće roditelji tokom jeseni. Iako se proteklih nedelja o njihovoj prinovi dosta spekulisalo po američkim medijima, potvrda je najzad stigla ali ne zvaničnim saopštenjem popularnog para već fotografijama iz šetnje popularne Amerikanke koja je ponosno pokazala trudnički stomak.

Kris i Ketrin venčali su se poršlog juna na ranču San Ysidro u Montesitu u Kaliforniji posle skoro godinu dana emotivne veze.

https://www.instagram.com/p/Byf8I_WJzAq/

Na večnu ljubav zakleli su se na intimnoj ceremoniji, kojoj su prisustvovali rodbina i najuži krug prijatelja, priređenoj na jednom od najluksuznijih imanja u SAD koje se prostire na više od 500 hektara i ima prelep pogled na Tihi okean.

Budućoj mami Ketrin ovo će biti prvo dete, a zvezdi filmova “Čuvari galaksije” i “Svet iz doba Jure” drugo. Kris Prat već ima sina Džeka (7), kojeg je dobio u braku s glumicom Anom Faris, od koje se razveo avgusta 2018. godine nakon devet godina braka.