Džulija Roberts: Met Gala kod kuće

Autor:

06.05.2020 12:55

Foto:

Foto:



Decenijama unazad svaki prvi ponedeljak u maju rezervisan je za jedan od najglamuroznijih događaja godine - Met Galu. Veliki modni spektakl ove godine je otkazan zbog pandemije korona virusa.

To nije sprečilo holivudsku glumicu Džuliju Roberts (52) da pokaže haljinu koju je želela da ponese. Na svom instagram profilu čuvena zgodna žena podelila je fotografiju u haljini koju je trebalo da nosi na ovogodišnjoj Met Gali.

https://www.instagram.com/p/B_x7VH4nvZw/

Oskarovka je pozirala u predivnoj, raskošnoj toaleti u crno-beloj boji od nekoliko slojeva tila, a fotografija je nastala u njenom luksuznom domu u kupatilu pokraj ogromnog prozora.

- Evo mene... kako večeras ne idem na Met Gala bal - napisala je Džulija i apelovala na svoje pratioce da zbog covida-19 ostanu kod kuće.

Met Gala okuplja poznate i uticajne ljude iz sveta šoubiznisa, a bez pozivnice ne mogu ni da se pojave na crvenom tepihu. Svake godine ovaj spektakl ima modnu temu, a zvezde imaju obavezu da se pojave u najluđim i najupečatljivijim kreacijama. Tema Met Gale poznata je mesecima unapred, kako bi zvanice imale dovoljno vremena da se pripreme i iznesu efektne kracije. Ove godine cilj je bio osvrnuti se na žensku modu u zadnjih 150 godina, odnosno od 1870. do danas, a tema je inspirisana spisateljicom Virdžinijom Vulf i filozofom Henrijem Bergsonom.