Kako je Adel smršala 45 kilograma

Autor:

15.05.2020 14:13

Foto:

Foto:



Britanska pevačica Adel (32) skrenula je pažnju javnosti kada je nedavno objavila fotografiju na kojoj se vidi da je izgubila neverovatnih 45 kilograma. Ona je doterala svoju liniju navodno zahvaljujući strogoj dijeti i režimu ishrane, iako neki stručnjaci tvrde kako je njena promena rezultat i nekih estetskih zahvata.

https://www.instagram.com/p/B_1VGc5AsoZ/

Ipak njenu tajnu je otkrila je doktorka Dominik Fradin Rid, koja je sarađivala sa pop zvezdom i koja tvrdi da se tajna gubitka kilograma krije ne samo u vežbanju već i u raspoloženju i mentalnom zdravlju.

Adel je sarađivala sa privatnim trenerom i stručnjakom iz Los Anđelesa koja joj je udelila konkretne savete kako bi se u potpunosti preobrazila. Ona kaže kako mršavljenje ne znači samo vežbanje već u svemu veliku ulogu igra i promena stila života. Tvrdi da su mentalno zdravlje i dobar osećaj u vlastitom telu jednako važni kao ishrana i vežbanje.

- Kada je u pitanju gubitak kilograma, govorim svojim pacijentima da dijete i vežbanje sami po sebi u većini slučajeva neće biti dovoljni. Mnogi od njih koji su pokušali da smršaju izgubili su nekoliko kilograma, ali bi ih opet dobili natrag, ponekad i više nego što su imali. Za uspešno i trajno mršavljenje treba da se usredsredimo na sebe, a ne samo na to kako da brže i najlakše izgubimo na težini - objasnila je doktorka Dominik Fradin Rid za “Us Weekly”.