Dženifer Lopez: Rođendan pod maskama

Autor: Ivan Aranđelović

15.05.2020 14:13

Foto: Izvor:I. A., Foto:Getty Images / Guliver, Profimedia

Foto: Izvor:I. A., Foto:Getty Images / Guliver, ProfimediaPoštujući socijalno distanciranje sa zvanicama, latino diva Dženifer Lopez (50) i njen verenik, bivši sportista Aleks Rodrigez (44), proslavili su rođendan njegove kćerke Ele (12) u dvorištu kuće u Majamiju. Za slavljenicu je bila pripremljena torta na dva sprata, kojoj pevačica nije mogla da odoli.

Nakon toga pevačica i glumica se pohvalila kako je njena kćerka Ema (12) napisala prvu knjigu i započela karijeru pisca.

Nakon što je pokazala svoje vokalne sposobnosti na ovogodišnjem Super Boulu, naslednica latinoameričke zvezde je otkrila još jedan od svojih talenata. Njena prva knjiga naslovljena “Lord Help Me” (Gospode, pomozi mi) biće objavljena krajem leta, a sastoji se od dnevnih molitvi.

https://www.instagram.com/p/CAIxbRdppeL/

- Neverovatno sam ponosna. Ema je u svojoj prvoj knjizi “Lord Help Me” podelila sa čitaocima svoje male, dnevne molitve. Ova knjiga će pomoći porodicama da pronađu mir i snagu u svakodnevnom životu - napisala je, između ostalog, Lopezova na društvenim mrežama.