Naomi Kembel leti u zaštitnom odelu

Autor: Ivan Aranđelović

18.05.2020 16:03

Foto: Izvor:I. A., Foto:Getty Images / Guliver

Foto: Izvor:I. A., Foto:Getty Images / GuliverNaomi Kembel (49) je nekoliko dana pred proslavu svog 50. rođendana (22. maja) odlučila da otputuje, a kako pojačano vodi računa o higijeni nakon pojave korona virusa, ona je i mere bezbednosti i opreza podigla na viši nivo.

Manekenka je objavila fotografiju na instagramu na kojoj sedi u avionu obučena u zaštitno odelo sa maskom i vizirom.

https://www.instagram.com/p/CAQwRT1n-x5/

Naomi je i ranije u nekoliko intervjua naglasila da uvek dubinski čisti sedišta i prostor oko sebe u avionu, dok je od početka pandemije covida-19 na svom instagramu isticala važnost zaštite rukavicama i maskama i upozoravala da se kretanje van kuće mora svesti na minimum. U nekoliko navrata je pozirala u zaštitnom odelu, sa maskom i rukavicama, i apelovala na svoje milionske pratioce da vode računa o zaštiti od korona virusa.

https://www.instagram.com/p/B9kwcbPnFPo/

A povodom predstojećeg rođendana, čuveni top model je za Daily Mail govorila kako se oseća povodom toga što će uskoro napuniti 50.

- Nije me strah pedesetih… Kada se kriza završi, vraćam se na posao, da radim kao model koji je izgradio fenomenalnu 30-godišnju karijeru u modnoj industriji - poručila je Naomi Kembel.