Megan Foks: Vreme je za razvod

Autor:

19.05.2020 15:23

Foto:

Foto:



Suprug popularne holivudske glumice, Brajan Ostin Grin potvrdio je razlaz sa lepoticom, ne isključujući mogućnost da se jednog dana pomire

Američki glumac Brajan Ostin Grin (46) potvrdio je u svom podkastu razlaz s suprugom, američkom glumicom i modelom Megan Foks (34), s kojom je u braku skoro 10 godina i sa kojom ima troje dece, objavio je magazin People.

Glumac, najpoznatiji po ulozi u seriji “Beverli Hils 90210”, rekao je kako su oni razdvojeni već neko vreme, nakon što su shvatili da su se udaljili.

Foksova je prošle godine bila dosta odsutna od kuće, a kada se vratila u Ameriku posle snimanja filma rekla je Grinu da oseća kako bi on i Brajan trebalo neko vreme da provedu odvojeno, otkrio je glumac. Dodao je da je ona zaključila da sebe više voli kada nije pored njega.

- Bio sam uzrujan zbog toga, ali ne mogu da budem ljut na nju, i nisam bio, jer ona nije tražila da se tako oseća - rekao je glumac.

Megan Foks su nedavno snimili paparaci kako provodi vreme s reperom Mašin Gan Kelijem, za koga je Grin rekao da je dobar i drag, i dodao da su u ovom trenutku oni samo prijatelji.

- Zaista mi je važno da ljudi u ovoj situaciji nikoga ne tretiraju kao negativca ili žrtvu - izjavio je.

- Uvek ću je voleti i ona će uvek voleti mene dodao je i nije isključio mogućnost da se jednog dana pomiri sa Megan.

Njih dvoje sreli su se na snimanju serije “Hope i Faith” 2004. kada je ona imala 18, a on 30 godina. Ljubav je brzo usledila, zabavljali su se dve godine, a 2006. verili. Raskinuli su 2009. pa se pomirili 2010. kada su se ponovo verili i venčali. Megan je 2015. zatražila razvod a u to vreme imali su dvojicu sinova. Razlog je bilo to što nisu mogli da usklade privatan i porodičan život. Bili su rastavljeni nekoliko meseci, a onda su saopštili da čekaju treće dete. Pomirili su se naredne godine.

Brajan je prošle godine izjavio da je Megan sjajna majka, da se ne slažu uvek oko dece, ali da sjajno funkcionišu zajedno, kao i da uvek slušaju jedno drugo.

Megan Foks je trebalo ovog proleća da boravi u Srbiji zbog snimanja novog filma “Aurora” u režiji našeg reditelja Lazara Bodrože, ali je to odloženo zbog pandemije korona virusa.