Romantično iznenađenje: Evo šta je Megan Markl poklonila princu Hariju

Autor:

05.06.2020 11:16

Foto:

Foto:



Vojvotkinja od Saseksa ne može da sakrije zaljubljenost...

 

Megan Markl je mnogo toga - vojvotkinja, glumica, advokatica i, sudeći po najnovijim iskazima, najbolja organizatorka ljubavnih sastanaka.

Izvor blizak kraljevskoj porodici je za američki medij nedavno otkrio činjenicu da je Megan prethodne godine princu Hariju priredila pravi rođendanski spektakl. U dvorištu njihove kuće redizajnirala je bocvanski kamp, sa šatorima, vrećama za spavanje i hranom za piknik.

Za njihov treći po redu sastanak, na leto 2016. godine, Hari je vodio Megan u Bocvanu.

- Kampovali smo i spavali pod otvorenim nebom - prisećao se princ Hari u intervjuu povodom objave veridbe, tvrdeći da je upravo to mesto na kom su se zaljubili jedno u drugo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on Dec 21, 2017 at 6:19am PST

Zato je rekreiranje ovog događaja od posebnog značaja za njih dvoje, a naročito za Harija.

Međutim, ovo nije jedini put da je vojvotkinja od Saseksa iznenadila princa na vrlo romantičan način. Njihovu nedavnu godišnjicu obeležili su uz meksičku hranu i margarite. Marklova je svom suprugu poklonila i ručno napravljen poklon, a prošle godine je njihove zavete sa venčanja ispisala svojim rukopisom i uramila.

Za prvi rođendan njihovog sina Arčija, novopečena majka i vojvotkinja napravila je i minijaturnu tortu sa ukusom jagoda, idealnu za bebine ručice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on May 8, 2019 at 8:52am PDT

Megan je poznata po svom kulinarskom umeću i poklonima u vidu hrane (najčešće je to njen čuveni banana kolač) za prijatelje i porodicu. Pre nego što se udala za princa Harija, Megan je vodila lifestyle blog, the Tig, a kako više nije u službi kraljevske porodice, nadamo se da će ponovo početi da nas zabavlja svojim kulinarskim i životnim savetima.

goran.anicic

Autor