Kara Delavinj o svojoj seksualnosti: Bitan mi je karakter, a ne pol osobe

Autor:

05.06.2020 12:19

Foto:

Foto:



Manekenka je sa ponosom odgovarala na pitanja o svojoj seksualnoj orijentaciji...

 

Glumica i manekenka Kara Delavinj otvoreno je pričala o svojoj seksualnosti i tome šta Prajd znači za nju. U intervjuu za jedan američki medij diskutovala je o rodnoj fluidnosti, problemima s kojim se suočavala tokom odrastanja i razumevanja svog identiteta.

- Odrasla sam u staromodnoj engleskoj porodici, a reč gej sam koristila da opišem pojmove koji mi se nisu dopadali. Mislim da sam to radila iz revolta prema samoj sebi i tome šta sam. Jednostavno nisam smela sebi to da priznam. Takođe, nisam želela ni da uznemirim svoju porodicu. Ipak, svo to potiskivanje me je učinilo depresivnom. Kada ne prihvatate sebe u potpunosti kao da ni ne postojite - rekla je manekenka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on Jul 1, 2019 at 1:46pm PDT

Kara Delavinj je priznala i da je bila zaljubljena u drugaricu iz detinjstva, a sa publikom je podelila i činjenicu da je upravo zbog zadržavanja svog seksualnog identiteta za sebe doživela nervni slom tokom puberteta.

- Nekim danima se osećam ženstveno, dok je onim drugim izraženija muška strana moje ličnosti. Kao dete nikada nisam mogla da se svrstam ni u jednu od te dve grupe. Nisam se osećala dobro u svojoj koži i svom telu. Bila sam vrlo zbunjena. Sve je to prestalo kada sam progovorila otvoreno o svojoj seksualnosti - dodala je Kara.

Dvadesetsedmogodišnja manekenka je još ranije izjavila da je privlače ljudi, a ne njihov pol.

- Zauvek ću biti panseksualka. Nije mi bitno kako neko sebe doživljava i kog je pola. Zaljubljujem se u ličnost i karakter osobe - rekla je Delavinjova.

Manekenka o čijem su nedavnom raskidu sa glumicom Ešli Benson pisali svi mediji dodala je i to da Prajd za nju označava nešto što nikad nije imala kao dete - osećaj pripadnosti, drugu porodicu, mesto na kom ne moraš da se stidiš ili izvinjavaš zbog svog identiteta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ashley Benson (@ashleybenson) on May 3, 2018 at 2:14pm PDT

goran.anicic

Autor