Marija Kilibarda dizajnira nakit: Evo kome je posvetila prvu kolekciju

Autor:

05.06.2020 16:05

Foto:

Foto:



Voditeljka je odlučila da se oproba u dizajnerskim vodama...

 

Poznata voditeljka Marija Kilibarda, pored profesije po kojoj je poznata javnosti, odlučila je da se oproba u još jednog grani poslovanja. Kako je oduvek obožavala nakit, došla je na ideju da i sama pokrene brend aksesoara i to pod nazivom „KI“. Iako najpre izgleda da je brend dobio ime po početnim slovima voditeljkinog prezimena, „KI“ po istočnjačkoj filozofiji takođe označava i cirkularnu životnu energiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara) on Apr 26, 2020 at 8:19am PDT

Kombinacija crne i zlatne boje, različiti oblici i forme, kao i dobro uklopljeni materijali karakteristični su za Kilibardinu prvu kolekciju „Lavirint“.

– S nestrpljenjem sam dočekala trenutak u kome ću sa našim devojkama da udružim energiju i odakle ćemo nadalje zajedno da sijamo. Raduje me kada zamislim jednu samosvesnu, nežnu i podjednako jaku ženu koja s ponosom nosi simbol lavirinta. I to kao stalni podsetnik da optimizam i upornost uvek nađu pravi put. Jako sam uzbuđena zbog svega što dolazi – rekla je Marija za Hello.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara) on Feb 27, 2020 at 12:21pm PST

Jednostavni, ali vrlo ženstveni i elegantni komadi Kilibardinog nakita vrlo lako se kombinuju, kako uz dnevne, tako i uz večernje outfite. Voditeljka je celu kolekciju osmišljavala sa velikom pažnjom, a dizajn prilagodila je nežnom i sofisticiranom ukusu žena.

– Drugari mi već „prebacuju“ da nije fer što sam zapostavila muškarce. Apsolutno su u pravu, ali devojke su bile moja inspiracija. Posebno naše borbe da nađemo pravi put i izlaz iz nekad vrlo teških situacija. Verujem da ću jesenjom kolekcijom pokriti oba pola - dodala je Marija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara) on May 17, 2020 at 12:16pm PDT

Ipak, njeni verni fanovi, zabrinuli su se da pokretanje novog biznisa označava kraj Kilibardine voditeljske karijere. Ipak, ona je te glasine demantovala izjavom za Srbija Danas portal:

- Daleko od toga da menjam karijeru. Posle dvadeset godina rada na televiziji, ne mogu joj okrenuti leđa. Znaš koliko sam puta rekla - kada ti televizija uđe u krv, drma jače od bilo kog virusa.

goran.anicic

Autor