Jutarnji zagrljaji: Emotivni trenutak iz života Nine Seničar (foto)

Autor:

10.06.2020 10:41

Foto:

Foto:



Nina Seničar objavila je fotografiju sa osmomesečnom ćerkicom...

 

Manekenka, voditeljka i glumica Nina Seničar četiri godine je u vezi sa američkim glumcem Džejom Elisom, a krajem prethodne godine njihova zajednica postala je bogatija za jednog člana. Atraktivna Nina porodila se početkom novembra i na svet donela devojčicu Noru Grejs.

- I odjednom je naš život dobio potpuno novi smisao. Dobrodošla Nora Grejs Elis - napisala je tada na svom Instagram profilu manekenka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar) on Nov 12, 2019 at 9:01am PST

Iako je vrlo uspešna u karijeri, kako u voditeljskim i manekenskim vodama, Nina se oprobala i u glumi, ulogama u našoj seriji Urgentni centar i grčkom filmu Aigaio SOS. Ipak, za Gloriju je još 2018. godine izjavila da će joj ostvarivanje u ulozi majke ipak biti bitnije od svih ostalih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar) on Feb 10, 2020 at 11:57am PST

O njenoj dugogodišnjoj vezi sa glumcem Džejom Elisom se ne zna mnogo, jer multitalentovana Nina vrlo vešto izbegava uplitanje medija u njen privatni život. Međutim, nedavno je sa svojim pratiocima putem društvenih mreža pokazala na koji način uživa u krugu svoje porodice.

- Jutarnje maženje - komentar je koji prati Nininu Instagram fotografiju sa osmomesečnom ćerkom, rođenom 8. novembra 2019. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar) on Jun 9, 2020 at 9:18am PDT

Nina na slici izgleda lepše nego ikada, a njeno lice umesto šminke krasi širok osmeh. Sudeći po fotografiji, lepoj manekenki prija vreme koje provodi u krugu porodice u njihovom domu u Los Anđelesu, a nadamo se da ćemo njeno lice uskoro, osim na društvenim mrežama, gledati i na malim ekranima.

goran.anicic

Autor