Dua Lipa sija u njegovom zagrljaju: Godišnjica ljubavi sa bratom dve poznate manekenke (foto)

Autor:

15.06.2020 14:26

Foto:

Foto:



Pevačica Dua Lipa i model Anvar Hadid nikada nisu bili srećniji!

 

Dua Lipa i Anvar Hadid tokom leta 2019. godine prvi put su zapaženi u ljubavnom zanosu, kada je i javnost saznala za njihovu vezu. Već nekoliko meseci kasnije, objavili su da počinju zajednički život. Na "American Music Awards" dodeli, krajem novembra, par se premijerno pojavio ruku pod ruku na crvenom tepihu, a za kamere su se čak i poljubili.

Nedavno su, Dua Lipa i njen dečko, model Anvar Hadid, proslavili godišnjicu veze, a pevačica je zajedničkim fotografijama obeležila ovaj značajan datum na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on Jun 14, 2020 at 7:43am PDT

- Ništa slađe od ovih 365 dana sa tobom - napisala je Dua Lipa ispod Instagram fotografije.

Jedna od slika prikazuje par kako uživa u krevetu, dok se na ostalima mogu videti njihovi provodi na festivalima i žurkama. Među fotografijama je prikazana i Anvarova narukvica sa pevačicinim imenom.

 

Pročitajte i.. Izlet u modu: Kreacije s potpisom Dua Lipe (foto)

 

Anvarove sestre, poznate manekenke, Điđi i Bela Hadid, obožavaju lepšu polovinu svog brata, a u prilog tome ide i Belin komentar ispod Instagram objave Due Lipe.

- Volim vas - napisala je kratko manekenka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A PLUS (@anwarhadid) on May 26, 2020 at 7:07am PDT

Prisetimo se, prošle godine je Dua Lipa raskinula četvorogodišnju vezu sa modelom Ajzakom Keruom, nakon što ju je navodno prevario sa Kendal Džener. Nakon što je saznao da je pevačica slobodna, Anvar je počeo da privlači pažnju slavne drugarice svoje sestre Điđi. Kasnije tokom leta, par je viđen zajedno na festivalu u Hajd parku, a već u septembru su počeli da žive zajedno u Njujorku.

 

Pročitajte i... Ljubav je u vazduhu: Dua Lipa nasmejana i srećna s novim dečkom (foto)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A PLUS (@anwarhadid) on Feb 14, 2020 at 10:23am PST

- Dua i Anvar provode svaki slobodan momenat zajedno, pa je i logično što su se najzad odlučili na ovaj veliki korak. Relacija Los Anđeles - London im je dosadila i odlučili su da olakšaju sebi preseljajem - rekao je tada izvor blizak poznatom paru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on Apr 25, 2020 at 11:44am PDT

Pevačica Dua Lipa je nedavno priznala i to da je ona inicijator ove godinu dana duge romanse sa mlađim bratom Điđi i Bele Hadid. U jednoj emisiji je na pitanje da li je nekada poznatim ličnostima slala poruke na Instagramu odgovorila:

- Moram priznati da jesam. Slala sam svom dečku, svom sadašnjem dečku. Definitivno sam to uradila. Upoznali smo se najpre uživo, ali se komunikacija nastavila putem privatnog dopisivanja na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on Mar 22, 2020 at 3:30pm PDT

goran.anicic

Autor