Lidija Vukićević za Gloriju: Otvoreno o trogodišnjoj vezi sa mlađim muškarcem

Autor:

17.06.2020 12:39

Foto: Izvor:Gloria magazin/Boris Jakić, Foto:ATA Images, Instagram

Foto: Izvor:Gloria magazin/Boris Jakić, Foto:ATA Images, InstagramGlumica Lidija Vukićević je u ekskluzivnom intervjuu za magazin Gloria otkrila šta ceni kod muškaraca, kakva je u ljubavi i sa kim je trenutno u vezi...

 

Lidija Vukićević prepoznatljiva je, kako po svojoj ulozi u kultnoj seriji "Bolji život", tako i po svom atraktivnom izgledu. Majka dva odrasla muškarca, Andreja i Davida, uspeva da održi vitku figuru, kao i da uvek izgleda sofisticirano i ženstveno. Sređivanje i brigu o sebi nikada nije posmatrala kao problem, već kao uživanje:

- Živim odlično. Ništa mi ne nedostaje. Ja u svemu vidim lepotu. I kad nemam, ja vidim da ću ukoro imati, pa mi bude lepo. Nisam skorojevićka, ne moram ništa. Ujedno sam i hedonista, volim lepo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) on May 22, 2020 at 12:24pm PDT

Ipak, izgled nikada nije stavljala na prvo mesto. Kao svoj prioritet, zbog kog se razvela, ali i odbijala mnoge poslovne ponude, glumica navodi slobodu.

 

Pročitajte i... Lidija Vukićević: Ove tri stvari su osnova dobrog stila (foto) 

 

- Meni je sloboda najvažnija, bez nje ne bih mogla d afunkcionišem. To je moj izbor. U ovoj zemlji od glume dobro žive samo oni koji pripadaju nekom klanu. Ja sam samostalni umetnik, što mi je veoma drago, ali i veoma tešo. Zarad slobode sve podnosim. U svakom segmentu života sloboda mi je najvažnija. Zato nisam u braku, niti želim da budem u njemu. Imamo pravo da biram, zbog čega niko ne može da me ucenjuje - izjavila je Lidija za Gloriju.

Još jedna stvar bez koje glumica ne vidi smisao svog postojanja jeste i ljubav.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) on Jun 15, 2020 at 11:02am PDT

- Trenutno sam zaljubljena. Ne mogu da vam kažem ime, a ne bi vam ništa ni značilo. Tri godine smo zajedno - rekla je glumica i dodala:

- Reč je o mlađem muškarcu. Oni su danas dosta ozbiljniji od starijih. Današnje devojke nemaju mnogo toga da ponude muškarcima, jer su takve kakve jesu. Sve su iste. Pametni, mladi muškarci, traže ličnost i sadržaj. Ja nemam nikakav problem što sam u vezi sa mlađim - završila je izlaganje Lidija, koja godine broji jedino vinu.

Glumica je za magazin Gloria takođe otkrila i da joj je u vezi najbitnije pokazivanje pažnje i strast. Romanse bez ove dve ključne stvari napušta bez osvrtanja.

 

Pročitajte i... Razotkrivanje: Lidija Vukićević o bezbrižnosti, lošem udvaranju, Džordžu Kluniju i mudrim rečima Gige Moravca

 

- Oba partnera moraju biti takvi umetnici da bi zadržali naboj u svom odnosu. Kada mi partner postane kao brat, onda je to kraj. Da bih se osećala ženom, muškarac mora da mi pokaže pažnju i strast. Ne volim da se takmičim sa muškarcima. Volim da imam muškarca snažnijeg, boljeg, sposobnijeg od mene. Volim da on bude jači. Hoću da budem žensko, uz maksimalno poštovanje - zaključila je Lidija.

Ceo intervju sa vanvremenskom zavodnicom, glumicom Lidijom Vukićević, pročitajte u 880. broju Glorije.

goran.anicic

Autor