Sve preljube Amber Herd: Džoni Dep objavio spisak poznatih ličnosti s kojim ga je bivša supruga prevarila

Autor:

19.06.2020 14:43

Foto:

Foto:



Nasilje u porodici možda ipak nije glavni razlog razvoda poznatog glumačkog para...

 

Brak između glumca Džonije Depa i njegove koleginice Amber Herd završen je na skandalozan način. Glumica je najpre filmsku zvezdu optužila za nasilje u porodici, a Dep je protiv bivše supruge podigao tužbu za klevetu u vrednosti od 50 miliona dolara. Strani mediji došlji su do saznanja da je u sudskoj tužbi navedena i činjenica da je Amber Herd tadašnjeg muža prevarila sa Ilonom Maskom, kao i da se paru u seksualnim radnjama pridružila manekenka Kara Delavinj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp) on Apr 20, 2020 at 11:06am PDT

Njih troje su se radi razmenjivanja strasti viđali u Los Anđelesu i to u penthausu slavnog holivudskog glumca. Preljuba se desila 2016. godine, kada je već pokrenuta brakorazvodna parnica, a Dep je u to vreme već zatražio putem suda da Ilon Mask, kao i glumac Džejms Franko predaju sve poruke i mejlove razmenjene sa njegovom tadašnjom suprugom.

Vlasnik kompanije Tesla je demantovao navode da je na bilo koji način učestvovao u preljubi, izjavivši da je svoju vezu sa Amber Herd započeo tek nakon njenog konačnog rastanka sa Depom. On se javno oglasio i povodom glasina o polnom opštenju sa Karom Delavinj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on Aug 12, 2019 at 3:34pm PDT


- Kara i ja smo prijatelji i nikada nismo bili intimni. Ona to može da vam potvrdi, a isto tako želim još jednom da naglasim da smo Amber i ja započeli vezu tek mesec dana nakon što je ona podnela papire za razvod. Ne sećam se da sam ikada bio u njenoj blizini tokom njihovog braka - rekao je Mask.

Ipak, Džonija i dalje nisu ubedili u istinitost ovih tvrdnji, a osoblje zgrade u kojoj je živeo sa bivšom suprugom svedoci su mu da su Ilon Mask i Kara Delavinj zaista obilazili Amber kada on nije bio kod kuće.

Podsetimo, slavni glumac je takođe optužio svoju bivšu suprugu da je namerno izvršila nuždu u njihovom bračnom krevetu. Kako je sam izjavio, na ovaj bizaran čin odlučila se kako bi mu se osvetila zbog kašnjenja na rođendansku proslavu njenog 30. rođendana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on Jan 9, 2019 at 10:25am PST


Amber je negirala ove navode, tvrdeći da je za “incident” kriv njihov pas Bu.

– Bu ima ozbiljne probleme s kontrolom pražnjenja creva. To nikada nije bila šala, niti je to urađeno zbog nepoštovanja. Inače to često rade kućni ljubimci, i nemamo šta više da kažemo o tome niti da se bavimo tim glupostima – rekao je portparol glumice za Miror.

Da se incident zaista dogodio, potvrdila je bivša kućna pomoćnica holivudskog para koja je izjavila da je otkrila izmet na čaršavima nakon što je Džoni Dep, posle svađe, izjurio iz kuće u Los Anđelesu.

Glumci Amber Herd i Džoni Dep zvanično su se razveli prošle godine u januaru, nakon četiri godine veze, od čega su dve proveli u braku.

goran.anicic

Autor