Ceca i Veljko Ražnatović: Korona u visokom društvu

Autor:

20.06.2020 18:31

Foto:

Foto:



Nakon što je shvatila da je na njenoj proslavi povodom rođenja unuka Željka bilo zaraženih virusom kovid-19, folk pevačica Svetlana-Ceca Ražnatović testirala se i dobila pozitivan nalaz, zbog čega je sa sinom Veljkom u kućnoj izolaciji

 

Pevačica Svetlana-Ceca Ražnatović (47) jedna je od više od dvanaest hiljada ljudi u Srbiji koji su zaraženi virusom korona. Nakon što je u svojoj vili na Dedinju proslavila dolazak na svet unuka Željka i saznala da su neke od zvanica koje su prisustvovale tom slavlju pozitivne na kovid-19, folk zvezda je odlučila da se testira.

Ražnatovićevoj je prvo urađen serološki test iz venske krvi, koji je pokazao da je negativna na virus. Međutim, nakon toga ona se podvrgla i PCR testu, koji se sprovodi tako što se uzimaju uzorci brisa iz grla i nosa. Rezultat je pokazao da je Ceca, ipak, pozitivna na virus korona. Istim testom utvrđeno je da je pored nje zaražen i njen sin Veljko (23).

- Na ponovljenom testu Veljko i ja smo pozitivni. Nas dvoje se osećamo dobro, nemamo nikakve simptome. Držaćemo se kućne izolacije, do ponovnog testiranja - izjavila je pevačica za Blic.

Novo testiranje Svetlanu i njenog sina očekuje za desetak dana.

Inače, čim je saznao da su neke zvanice koje su prisustvovale njegovoj proslavi povodom dobijanja sina zaražene koronom, Veljko Ražnatović je odlučio da se distancira od supruge Bogdane i bebe Željka, pa sada vreme provodi u vili Ražnatovića u Beogradu. Bogdana i njihov naslednik ostali su u Titelu kod njenih roditelja, a Veljko je sve vreme u kontaktu s njima i brine se za njihovo zdravlje.

 

Pročitajte i... Ceca potvrdila: Veljko i ja smo pozitivni na korona virus

 

I kćerka popularne pevačice, Anastasija Ražnatović (22), testirana je dva puta na virus i oba nalaza su bila negativna.

Dan nakon objave da su pozitivni na kovid-19 Svetlana i Veljko oglasili su se na društvenim mrežama i objavili snimak iz porodičnog doma.

- Ko hoće da svrati na piće, na koronicu jednu, nek navrati - rekao je Veljko, a Ceca se nadovezala:

- Mi više ne moramo da nosimo maske.

Folk pevačica je tokom vikenda imala 47. rođendan, ali shodno novonastaloj situaciji, ovog puta nije mogla da ga obeleži na uobičajen način - žurkom sa velikim brojem zvanica koje svake godine čine članovi njene porodice, prijatelji i poslovni saradnici. Ceca je rođendan dočekala u svom domu u izolaciji i proslavila ga samo sa sinom Veljkom.

Nakon objave Ražnatovića da su pozitivni na virus korona, mnoge javne ličnosti koje su prisustvovale njihovoj proslavi odmah su se testirale na kovid-19. Negativne rezultate dobili su pevačica Aleksandra Prijović, voditeljka Jovana Joksimović i njen suprug, pevač Željko Joksimović.

goran.anicic

Autor