Šarliz Teron i Šon Pen planirali brak?: Glumica otkrila istinu o vezi sa kolegom

Autor: goran.anicic

24.06.2020 16:21

Foto: Izvor:V.V., Foto:guliver/getty, instagram

Foto: Izvor:V.V., Foto:guliver/getty, instagramHolivudom već godinama kruže glasine da je slavni glumački par bio na korak od stajanja na ludi kamen...

 

Šarliz Teron otklonila je sumnje o njenoj navodnoj veridbi sa glumcem Šonom Penom. Tokom intervjua u jednoj stranoj emisiji, voditelj je upitao Šarliz da li je planirala da se uda za svog bivšeg ljubavnog partnera. Ona je najpre ostala u čudu, a potom je odgovorila:

- Šta? To nije istina. Ne. Nije tačno da smo se verili, niti da smo planirali brak. Ne, samo smo se zabavljali, to je sve - odgovorila je Teronova i dodala:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on Feb 11, 2020 at 11:32am PST

- Bili smo u vezi, naravno. Pojavljivali smo se zajedno u javnosti, ali naša ljubav je trajala manje od godinu dana. Nikada nismo živeli zajedno. Nikada nisam planirala da se udam za njega. Nije bilo toliko ozbiljno.

 

Pročitajte i... Šarliz Teron: Osećala sam da mi vreme ističe i da je smrt blizu

 

Šarliz i Šon su počeli da se zabavljaju 2013. godine, a već su na leto 2015. godine objavili raskid. Teronova je iste te godine ispričala za Esquire da je sa bivšim dečkom prijatelj već pune dve decenije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on May 20, 2016 at 12:48pm PDT

- Naše prijateljstvo je učvrstilo međusobno poštovanje. Ja sam cenila Šonovu glumu i sav njegov dotadašnji rad, a spojila nas je ljubav i pasija prema stvaranju filmova. Povezali smo se naravno i kroz mnoge druge teme. Tu konekciju je teško stvoriti sa svima, a naše prijateljstvo je procvetalo kroz razgovor i deljenje mišljenja.

 

Pročitajte i... Šon Pen: Madonu mnogo volim, ona se ne može porediti s bilo kim drugim

 

Fatalana plavuša, glumica Šarliz Teron je takođe izjavila i to da joj brak nikada nije bio prioritet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on Apr 1, 2016 at 4:41pm PDT

Pročitajte i... Bjuti tajne Šarliz Teron: Koje preparate koristi holivudska lepotica? (foto)

 

- Nikada nisam želela da se udam. Brak mi ne zauzima nijedno mesto na listi prioriteta. Ipak, zahvaljujući svojoj deci ne osećam se usamljeno. Život mi jednostavno trenutno ne dozvoljava da se prepustim romantičnim odnosima - rekla je glumica Šarliz Teron i dodala:

 

Pročitajte i... Pljušte negativni komentari: Izjava Šona Pena o pokretu #MeToo usijala društvene mreže

 

- Ne verujem da ću ikada više moći da živim sa nekim. Iskreno, najviše bih volela da moj partner kupi kuću do moje. Previše ja imam godina da bih se ponovo navikavala na zajednički život - zaključila je Šarliz.

goran.anicic

Autor