Neodlučni roditelji: Kejti Peri i Orlando Blum pred velikim izazovom

Autor:

25.06.2020 11:19

Foto:

Foto:



Pevačica i glumac nikako da donesu najvažniju odluku...

 

Pevačica Kejti Peri bi trebalo da se porodi za nekoliko nedelja, ali buduća majka još uvek nije smislila ime za svoje novorođenče. U nedavnom intervjuu, Perijeva je rekla da će ona i njen verenik, glumac Orlando Blum sačekati prilikom donošenja ove odluke. Oni navodno žele najpre da ugledaju svoju bebu pre nego što joj dodeli ime. Kejti tvrdi da će u trenutku kako vidi svoju ćerkicu, odmah znati kako da je nazove. Ipak, priznala je da ipak ima određena imena u pripremi i da će birati između tih opcija.

- Imamo još vremena da odaberemo ime za ćerku. Dopada nam se više njih, ali sigurna sam da će nam susret sa bebom olakšati izbor. Kad je pogledam tačno ću znati koje ime da joj damo - izjavila je pevačica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on Apr 30, 2020 at 10:22pm PDT

Kejti Peri je se publikom takođe podelila i vesti o Orlandu. Njemu će dete sa pevačicom biti drugo po redu jer sa manekenkom Mirandom Ker već ima devetogodišnjeg sina.

- Orlando je veoma uzbuđen zbog toga što će dobiti ćerku. Kažu da su devojčice uvek vezanije za očeve, pa verujem da će tako biti i u našem slučaju. Videćemo još - dodala je Kejti.

 

Pogledajte i... Veliko plavetnilo, luksuz i paparaci: Kad Keti Peri i Orlando Blum krenu da krstare Mediteranom (foto)

 

Pevačica je takođe prokomentarisala kako preživljava trudnoću u toku pandemije.

- Preplavljena sam emocijama. Malo sam anksiozna, malo srećna. Ili sam preuzbuđena ili depresivna. Ili sve odjednom. Trenutno je vrlo ludo vreme, a još luđe doneti novi život na svet u ovom periodu. Ljudi se već duže vreme ne osećaju potpuno sugurno i pripremljeno za decu, a situacija sa virusom samo je pogoršala sve - izjavila je pevačica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on May 27, 2020 at 3:24pm PDT

Perijeva i Blum provode karantin zajedno, u Santa Barbari i Los Anđelesu gde pripremaju sve za dolazak prinove.

goran.anicic

Autor