Najizazovnije izdanje do sada: Ovako Dženifer Lopez provodi prve dane leta (foto)

Autor:

27.06.2020 13:50

Foto:

Foto:



Dženifer Lopez je spremna za leto. Pop zvezda je na svojim društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj pozira u belom, jednodelnom kupaćem kostimu. Svoj letnji autfit upotpunila je manikirom u istoj nijansi, alkama, prirodnim mejkapom i razigranim loknama u kosi.

- Prvi letnji vikend - napisala je Lopezova uz fotografiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Jun 22, 2020 at 10:48am PDT

Pevačica i glumica je tokom trajanja karantina neretko svojim fanovima pozirala u različitim stajlinzima, a sa njima je takođe i podelila da počinje sa snimanjem novih pesama i da najveći deo vremena provodi u studiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Jun 18, 2020 at 10:03am PDT

Dženifer Lopez nije dozvolila da je novonastala situacija sa pandemijom obeshrabri, te je vreme provodila u vožnji bicikla sa verenikom Aleksom Rodrigezom, usvojila je kuče, sređivala se za ljubavne sastanke u okviru svoje kuće, ali nedavno je ugrabila i trenutak da se pridruži protestima protiv rasizma u Los Anđelesu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Jun 18, 2020 at 12:07pm PDT

- Kada jedna osoba nema osnovna prava, ni druge ih nemaju. Država je osmišljena i izgrađena na verovanju o slobodi i jednakim ljudskim pravima za sve - napisala je Lopezova na svom Instagramu, komentarišući tako stavove svoje porodice i dodala:

- Moramo da se borimo za pravdu i da čvrsto stojimo iza svojih uverenja. Nastaviću da učestvujem u protestima sve dok ne vidim promenu - zaključila je Dženifer.

goran.anicic

Autor