Romana Panić u depresiji?: Uhapšena pevačica odbija da jede i budi se u suzama

Autor:

29.06.2020 14:11

Foto:

Foto:Ugroženo je zdravlje nedavno uhapšene pevačice Romane Panić...

 

Romana Panić privedena je nakon što joj je određena zatvorska kazna u trajanju od 12 meseci zbog teškog krivičnog dela ‒ krađe novca na bankomatima. Pevačica i njen verenik, inače agent za prodaju nekretnina, Filip Mrkajić sumnjiče se da su tokom marta i aprila postavljali uređaje za snimanje na tri bankomata u Brizbejnu u Australiji.

Sudija Okružnog suda u Brizbejnu, Pol Smit, izjavio je za medije da su pevačica i njen prijatelj u Australiji boravili kao turisti, ali su u nedostatku novca osmislili plan kako da se obogate na brzinu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romana (@romana_panic) on Dec 12, 2019 at 1:38pm PST

Filip Mrkajić je priznao krivicu za 18 tačaka optužnice, Romana za 16 i moraće da odsluže zatvorsku kaznu, ali i da vrate novac. Kako prenose strani mediji, muškarac je osuđen na 14 meseci, a pevačica Romana Panić na 12 meseci, odnosno biće puštena uslovno nakon tri meseca.

Otkako je Romana  privedena, njeno zdravstveno stanje veoma je loše. Kako piše dnevni list „Alo“, pevačica je, navodno, u teškoj depresiji. Izvor blizak njenoj porodici za domaće medije kaže da odbija da jede. Ona time ozbiljno ugrožava zdravlje, budući da od svoje 15. godine boluje od dijabetesa tipa 1.

 

Pročitajte i... Romana Panić u zatvoru?: Pevačica želela da se obogati na brzinu

 

Romanino hapšenje izazvalo je veliki šok među njenim najbližima, a prijatelji su u neverici, jer je niko ni u ludilu nije povezivao sa kriminalom. Krađe koje su ona i njen partner Filip počinili bile su udarna tema u svim australijskim medijima. Romana je bila svesna da će vest o njenim kriminalnim radnjama brzo doći i do Srbije ‒ priča izvor.

‒ Otkako je osuđena na zatvorsku kaznu ne napušta je griža savesti, koja se meša sa tugom i stidom jer je svojim postupkom bližnje stavila na stub srama. Zbog svega toga je pala u tešku depresiju. Malo jede i još manje spava. Ako i nešto pojede, to nije dovoljno, budući da se godinama bori sa dijabetesom ‒ objašnjava izvor i ističe da je Romanino stanje sve gore.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romana (@romana_panic) on May 7, 2019 at 5:13am PDT

‒ Sve do sada se nije desilo da ugrožava svoje zdravlje, ono joj je bilo na prvom mestu. Time je jasno koliko su zatvor i javna osuda uticali na nju. Ona se probudi u suzama i sve je slabija. Previše je vezana za porodicu i svesna da će teško nadoknaditi bol koji im je nanela ‒ priča izvor.

Porodica privedene pevačice čini sve kako bi je makar malo ohrabrila.

 

Pročitajte i...Romana Panić: Bila sam očajna kada su mi saopštili da bolujem od dijabetesa

 

‒ Iako su njeni najbliži skrhani bolom zbog hapšenja, više ih boli što za sada ne postoji mogućnost da je vide. Plaše se da će nauditi sebi i da neće prestati da se uništava dok ne vidi bar nekog člana porodice. Koliko god da su ljuti, njihova je i vole je. Žele da pregura zatvorsku kaznu i nema sumnje da će dati sve od sebe da dođu do nje. Saznanje da je u depresiji i da odbija obroke teže je od svake sramote koju osećaju i neće dozvoliti da se njihovoj Romani dogodi bilo šta loše ‒ zaključuje prijatelj porodice Romane Panić.

goran.anicic

Autor