Viktorija i Dejvid Bekam proslavili 21. godinu braka: Fudbaler otkrio kad se zaljubio u suprugu (video)

Autor:

06.07.2020 10:20

Foto:

Foto:



Dizajnerka i fudbaler proslavili su više od dve decenije ljubavi...

 

Čak i nakon 21 godine braka, Viktorija i Dejvid Bekam jedan su od najskladnijih parova današnjice. Oni su svoju ljubav ozvaničili ceremonijom u Irskoj i to davne 1998. godine, a nedavno su se i prisetili kako je njihova ljubavna romansa izgledala pre više od dve decenije.

Par je u čast još jedne godišnjice na svojim društvenim mrežama objavio video montažu do sada neviđenih slika iz zajedničke prošlosti. Putem ove objave Dejvid je otkrio i u kom se tačno momentu zaljubio u svoju suprugu.

- Pre 23 godine sam sedeo u sobi sa Garijem Nevilom, a Spice Girls bend je nastupao na televiziji. Okrenuo sam se ka njemu i rekao da mi se sviđa ona članica u crnom kostimu mačke - napisao je Dejvid i dodao:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on Jul 4, 2020 at 2:26am PDT

- Ko bi rekao da ću danas baš sa tobom ženom slaviti 21. godinu braka i imati četiri savršena deteta. Hvala ti, srećna ti godišnjica i volim te!

Viktorija Bekam je uzvratila svom voljenom suprugu objavivši i sama slajdšou uz pesmu Eltona Džona "Something about the way you look tonight".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Jul 4, 2020 at 2:36am PDT

- Srećna godišnjica! Ne mogu da verujem da je već prošla 21. godina od kad smo se venčali. Četiri deteta, četiri psa, mnogo smeha i ljubavi, svaki dan - napisala je dizajnerka ispod svoje objave na društvenoj mreži Instagram.

Viktorija se u Dejvida takođe zaljubila na prvi pogled. U britanskom Vogue-u je čak bio objavljen dizajnerkin romantični opis sastanka sa fudbalerom. Ona ga je u svom dnevniku napisala sa 18 godina.

 

Pročitajte i... Otkriven plan ishrane Viktorije Bekam: Dizajnerka nikada ne jede ove dve namirnice

 

- Na temu muškaraca i dugoročnih veza: nauči više o fudbalu, naročito pravila u vezi sa ofsajdom, ljubav na prvi pogled postoji - napisala je i nastavila:

- Tebi će se desiti sa igračem Mančester Junajteda, ali ćeš biti pripita i nećeš se sećati svih detalja sastanka. Dok će drugi fudbaleri stajati za šankom i ispijati piće, srešćeš Dejvida kako stoji sa strane sa svojom porodicom. I slatko će ti se nasmejati. Kako si i ti sama bliska sa svojom porodicom, biće ti jasno da ste vrlo slični. Prići će i tražiće ti broj. Ostalo će biti istorija - zaključila je tada Viktorija.

goran.anicic

Autor