Jelena Stupljanin u susret prvoj godišnjici braka: "On je nešto najlepše što mi se desilo"

Autor:

07.07.2020 12:04

Foto:

Foto:



Glumica uskoro proslavlja prvu godišnjicu braka sa svojim kolegom...

 

Glumci Jelena Stupljanin (42) i Bojan Dimitrijević (46) proslaviće 14. jula prvu godišnjicu braka. Lišeni formalnosti, njih dvoje čuvaju svoju ljubav i detalje ne iznose u javnost. Ipak, osmeh i samopouzdanje kojim Jelena zrači govore da je vrlo zadovoljna emotivnom srećom koju je pronašla.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Stupljanin (@jelenastupljanin) on Jun 12, 2020 at 6:07am PDT

- Još je bolje posle godinu dana bračnog života. Svakim danom nam je sve lepše i sve smo sigurniji u to što nas dvoje imamo. Tokom nedavnog vanrednog stanja Bojan i ja smo se još više zbližili. Trenutno živim najlepši period života. Kada su Saru Džesiku Parker pitali koja je tajna uspeha njenog braka, rekla je: “Ako vam otkrijem, to više ne bi bila tajna.”

Dok paralelno snima tri serije, glumica je srećna što je posle godina života i rada u Njujorku u svom rodnom Beogradu u Bojanu Dimitrijeviću, popularnom Pikcu iz serije “Vratiće se rode”, pronašla srodnu dušu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojan Dimitrijevic (@bojandimitrijevic242) on Jun 11, 2019 at 2:03pm PDT

- Naš odnos ne nazivam nikakvim imenima jer ne volim da dajem etikete onome što imamo. Uopšte ne žalim za tim što sam napustila Ameriku i vratila se u Srbiju. Ovde mi se desilo nešto najlepše u životu, ljubav sa Bojanom. Vrlo sam srećna što sada i u Beogradu mogu da snimam na engleskom.

Zaljubljeni glumci utiču jedno na drugo i međusobno se podstiču.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojan Dimitrijevic (@bojandimitrijevic242) on Mar 14, 2020 at 5:59am PDT

- Bojan mi izuzetno znači. Uz njega postajem više svoja. To što me on voli i način na koji me voli čini me boljom. Srećna sam. Osećam se zahvalno jer sam ispunjena. Ne uzimam to olako i želim da traje. Znam koliko je život krhka pojava i zahvalna sam za svaki dan koji imam i provodim sa Bojanom.

Ceo intervju sa Jelenom Stupljanin možete pročitati u novom broju magazina Glorija!

goran.anicic

Autor