Suzana Mančić se javila iz inostranstva: "Da mi muž nije ovde nikad ne bih otišla iz Srbije"

Autor:

08.07.2020 11:37

Foto:

Foto:



Suzana Mančić je u poslednjem trenutku uspela da pređe grčku granicu...

 

Bivša loto devojka, voditeljka Suzana Mančić, oglasila se iz Grčke sa Piliona. Tom prilikom je, kako domaći mediji navode, istakla da je uspela da pređe granicu u poslednji čas. Voditeljka je novinarima objasnila kakva ju je situacija zadesila na granici pre njenog zatvaranja, kakve su zaštitne mere u Grčkoj i koliko ih građani poštuju.

 

Pročitajte i... Odmor u prirodi: Ovako Suzana Mančić provodi vrele dane (foto)

 

- Stigla sam u poslednji čas u Grčku. Ovde se ljudi baš pridržavaju mera, svi su oprezni. Ako odeš u restoran sa društvom ne sme da vas bude više od šest. Stave vas za poseban veliki sto. Poručujem svima da budu umereni u svojim željama. Da nemam ovde muža ne bih uopšte izašla iz Srbije -  izjavila je Suzana.

 

- Sve dok su mi ćerke dobro neću da brinem. Ostaću dokle god mi posao dozvoli. Dala sam sebi produženi odmor. Sa suprugom se nisam videla 107 dana - zaključila je ona.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzana Mancic (@suzanamancicofficial) on Jul 6, 2020 at 6:21am PDT

Podsetimo, Suzana se udala za grčkog bankara Simeona Ocomokosa (68).  Na večnu ljubav voditeljka i njen izabranik zakleli su se u crkvi na ostrvu Pilion, gde Osomokos ima kuću, a intimnom venčanju prisustvovali su osim kumova i porodice i prijatelji iz Srbije i Grčke.

Prvi ples sa suprugom nekadašnja “loto devojka” odigrala je uz evergrin “Samo jednom se ljubi”, a haljinu je, kako je otkrila za “Gloriju”, pripremila još pre dve godine, ali tada su morali da odlože venčanje u Veneciji.

Pročitajte i... Suzana Mančić: Dobrodošlica u klub penzionera

 

– Ni ovog puta nisam htela da pričam ništa, da me ne bije maler kao do sada. Na svu sreću, nije mi se ni linija promenila. Nije reč ni o kakvoj venčanici, bilo bi mi i glupo da je obučem, da se po drugi put udajem u njoj, i to u ovim godinama. Ona je zanimljive bele boje, odnosno, nije ni bela, ni drap, ni siva – rekla je tada, neposredno pred venčanje Suzana za naš magazin.

goran.anicic

Autor