Majka mu je najveća podrška: Sin Snežane Đurišić nakon zatvora promenio život iz korena

Autor:

10.07.2020 11:19

Foto:

Foto:



Promena je očigledna...

 

Pevačica Snežana Đurišić ranije je imala dosta problema u odnosu sa svojim sinom, Markom Gvozdenovićem. Ipak, nedavno je prokomentarisala njegovu drastičnu promenu života. On se, navodno, najzad zaposlio i to u jednom ćevabdžinici u Beogradu.

Sinu Snežane Đurišić je gazda jednog ugostiteljskog objekta pomogao prilikom učenja zanata, a njegova majka, poznata pevačica, je sinovljeve nove navike pohvalila i u javnosti. U prošlosti je Marko otpušten sa jedne televizije zbog krađe vredne opreme u svrhu otplaćivanja kockarskih dugova zbog čega je završio i u zatvoru. Snežana tada nije bila najponosnija na svog sina, ali u poslednje vreme primetila je veliku promenu u njegovom ponašanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Snezana.Djurisic (@snezana.djurisic_) on Mar 12, 2019 at 3:56pm PDT

Snežanin sin je takođe, tokom karantina, pomagao majčinoj koleginici, pevačici Lepoj Lukić.

- Marko je divan dečko. On mi se od svih sada najviše našao. Znam da je Snežana imala pre probleme sa njim. Neću da ulazim u to, ali vidim da je on dobar i odgovoran dečko. Radi u jednom restoranu na Belim vodama, u blizini mog stana. Nije mu teško da mi kupi namirnice. Ja pošaljem spisak Snežani, ona ga pozove i izdiktira mu šta mi treba - otkrila je za Vip Svet pevačica tada.

O svojoj novoj životnoj fazi Marko je dao izjavu za Kurir.

- Svaki čovek pogreši, pa tako i ja. Međutim, hvala Bogu, imao sam prijatelje koji su mi pomogli da se vratim na pravi put. Ja se ne stidim posla koji radim. Pošteno zarađujem za život i porodicu. Iako sam mnogo grešio, majka je uvek bila uz mene. I sada me podržava, priča mi, savetuje i njoj sam najviše dužan za sve. Greške su tu da se isprave i nadam se da više nikad neću biti u situaciji u kojoj sam bio. Važno je ići pravim putem. Život je jedan, nema reprizu, ja sam naučio mnogo na svojim grešakama i sada idemo napred - rekao je Marko za pomenuti list.

goran.anicic

Autor