Ubio se unuk Elvisa Prislija?: Tragedija u porodici kralja rokenrola

Autor:

13.07.2020 10:33

Foto:

Foto:



Jedini unuk Elvisa Prislija tragično nas je napustio...

 

Unuk slavnog pevača Elvisa Prislija, Bendžamin Kiou, preminuo je u nedelju, 12. jula, po saopštenju menadžera njegove majke Lize Meri Prisli. Ipak, on za javnost nije naveo detalje o uzroku smrti mladog Bendžamina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Marie Presley (@lisampresley) on Jun 20, 2018 at 6:38pm PDT


Sajt TMZ preneo je da ni vlasti Los Anđelesa, gde se nalazio Kiou, nisu saopštile više informacija o načinu smrti, dok određeni lokalni mediji pominju da je reč o samoubistvu. Po nezvaničnim navodima iz istrage, Kiou je pronađen u blizini Los Anđelesa sa prostrelnom ranom koju je navodno sam sebi naneo.

Kiou nije voleo da se eksponira u javnosti, ali prema nekolicini fotografija objavljenih u medijima, primetna je velika fizička sličnost sa njegovim dedom, Elvisom. Liza Meri Prisli je jednom prilikom izjavila da ljudi večito ostaju šokirani prilikom upoznavanja sa Bendžaminom, upravo zbog njegovog izgleda i srodnosti sa čuvenim muzičarem.

Britanski tabloid Daily Mail ranije je preneo da je Kiou 2009. godine dobio ponudu od pet miliona dolara za snimanje pet muzičkih albuma, ali ju je unuk slavnog Prislija odbio.

Pored dvadesetsedmogodišnjeg Bendžamina, Liza Mari Prisli ima još tri ćerke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Marie Presley (@lisampresley) on Jun 20, 2018 at 6:34pm PDT

Kralj rokenrola je takođe prerano preminuo, u 42. godini. Prisli je za života postao legenda. Za 20 godina karijere prodao je 150 miliona ploča i glumio u tridesetak filmova.

goran.anicic

Autor