Porodila se Iva Stefanović: Glumica na svet donela još jednu devojčicu (foto)

Autor:

14.07.2020 10:47

Foto:

Foto:



Glumica je rodila drugu ćerku po redu...

 

Glumica Iva Stefanović porodila se i na svet donela drugu ćerku. Ona je u septembru 2018. godine postala majka devojčice po imenu Zora, a sada je ćerkicu obradovala najlepšim mogućim poklonom - sestrom Anđom.

Iva je na društvenoj mreži Instagram podelila prvu fotografiju novog člana svoje porodice, a u opisu je napisala nešto što je dotaklo sve njene pratioce.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iva Manojlović (@ivastefanovic12) on Jul 13, 2020 at 10:50am PDT

- 'Ajde slušaj, slušaj, kaleš bre Anđo, što tambura sviri... Dobrodošla Manojlovićeva mala. Pokidali smo. Ne postoji ništa lepše od svega ovoga... Volimo te - napisala je Iva nakon porođaja u Narodnom frontu.

Šarmantna glumica je udata za pozorišnog reditelja Marka Manojlovića i svojevremeno je otkrila kako je počela njena veza sa sadašnjim suprugom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iva Manojlović (@ivastefanovic12) on Jun 24, 2019 at 12:59pm PDT

- Susret se desio na neočekivanom mestu, u pozorištu. Šalu na stranu, Marko i ja smo se upoznali preko zajedničkih prijatelja, ali ubrzo nas je spojio i jedan divan zajednički projekat. U pitanju je predstava “Magareće godine” po romanu Branka Ćopića, koju smo radili u Pozorištu “Boško Buha”. Svi iz ansambla mnogo volimo taj komad, a za mene je proces rada imao poseban značaj zato što smo se Marko i ja tada prepoznali - ispričala je ona za domaće medije.

Za magazin Glorija je Iva tokom prve trudnoće komentarisala i kog bi pola volela da joj budu deca.

– Volela bih da imam i dečaka i devojčicu. Međutim, otkad sam ostala trudna zaista samo razmišljam o tome da beba bude zdrava i da sve prođe u najboljem redu. To zvuči kao kliše ali mislim da svaka trudnica barem jednom izgovori: “Šta god da je samo nek je zdravo” – rekla je Iva tada i nagovestila koje će ime dati svojoj prvoj naslednici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iva Manojlović (@ivastefanovic12) on Jun 27, 2019 at 2:08pm PDT

– Imamo neka potencijalna, ne bih još da otkrivam koja su, ali mogu da kažem da su uglavnom sve stara srpska. Što bi danas rekli retro imena.

Iva je, inače, rođena sestra glumice Bojane Stefanović.

goran.anicic

Autor