Seka Aleksić u rođendanskom raspoloženju: Evo kakvo je iznenađenje spremila za Veljkov specijalni dan (foto)

Autor: goran.anicic

15.07.2020 14:00

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:ATA Images, Instagram

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:ATA Images, InstagramSeka Aleksić je prijatno iznenadila svog supruga...

 

Folk zvezda, Seka Aleksić, sa porodicom provodi današnji dan u veselju i radosti na njihovom velelepnom izdanju u Staroj Pazovi. Njen suprug, Veljko Piljikić proslavlja 36. rođendan, a muzička zvezda je tim povodom rešila da ga prijatno iznenadi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on Jul 15, 2020 at 4:51am PDT

Seka je sebi i sinovima Jakovu i Jovanu obukla majicu sa identičnim rođendanskim napisima i aplikacijom brkova i brade, jednog od Veljkovih zaštitnih znakova. Pevačica je na svom Instagram profilu objavila fotografije njihovog porodičnog provoda, a ispod slike je ispisala emotivnu rođendansku čestitku za svoju najveću ljubav.

 

Pročitajte i... Seka Aleksić objavila lepe vesti: “Ne mogu da dočekam septembar”

 

- Slavimo dan kada je rođen onaj iz naših redova, koji celim srcem pripada nama - reći će anđeli... Slavimo dan kada je rođen junak, naš heroj, najjači čovek na svetu, naš veliki div, supermen, svemoguć čovek - reći će ti Jovan i Jakov. Slavim dan koji je sam po sebi značajan i svečan, i pustiću ga, neka se razvija kao platno, neka teče slobodan kao reka i nek ti donese sve ono što ti moje srce želi - započela je Seka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on Jul 15, 2020 at 2:21am PDT

- Neka ti ovaj dan bude kao što je bio i onaj pri rođenju - skup trenutaka vrednih življenja i pamćenja. Kakvo li je to čudo Veljko, želim ti da ljudima budeš onaj kojima kada te upoznaju odjednom bude izuzetno važan ovaj datum zbog svih osobenosti tvog bića... Jer samo takvim ljudima pamtimo datum rođenja i veselimo se kao da je naš. Budi dobar i budi mi dobro, a ostalo Bog daje bez da pita dok stavlja svoju ruku na tvoje srce i šapuće: “Ovde sam”. Nas troje ćemo ti kao i uvek govoriti: tvoj život je dar od Boga i treba da ga slaviš svakog dana. Ovaj je nama srcu najmiliji jer nas podseća na to koliko je Bog velik što nam te je dao: meni kao muža, njima kao tatu, svima kao zaštitnika i svetionik među stenama u moru života. Srećan rođendan ti žele tvoja devojčica i tvoji dečaci - završila je muzička zvezda.

goran.anicic

Autor