Čola u novom spotu Nevene Božović (video)

Autor:

15.07.2020 14:10

Foto: Izvor:Gloria.rs

Foto: Izvor:Gloria.rsNevena Božović otvorila je danas novu sezonu radijskog projekta „Zvezde pevaju zvezde Xtra“ obradom velikog Čolinog hita iz 1977. godine „Produži dalje“.

Pesma je premijerno emitovana na Radiju S, za nju je snimljen i spot u kome se u prvim kadrovima na video ekranima, pojavljuje Čolini snimci iz perioda kada je ovaj veliki hit i nastao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nevena Ivanović (@nevenabozovicofficial) on Jul 15, 2020 at 2:12am PDT

Čola na snimcima đuska u svom prepoznatljivom fazonu, prateći ritam pesme, a kako odmiče spot imamo još nekoliko projektovanih Čolinih portreta u video art stilu.

Na prvo slušanje pesma ulazi u uši, a autor teksta Bora Đorđević kada je čuo Nevenino izvođenje izjavio je da ona to uradila najbolje do sada:

- Meni je drago da je baš Nevena otpevala tu pesmu. Slušao sam mnogo izvođačica, ali mi se se najviše dopalo kako to Nevena radi – rekao je Bora.

Zdrako Čolić otkrio je da on često bira baš ovu pesmu da sa njom otvori svoje koncerte:

- Ovu pesmu često odaberem da baš sa njom počnem svoj koncert jer daje neki optimizam i ima jasnu poruku – rekao je Zdravko, a na pitanje koliko je on puta u životu morao da kaže „Produži dalje“ Čola je bio više nego jasan:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nevena Ivanović (@nevenabozovicofficial) on Jul 4, 2020 at 11:07am PDT

- Svi tolerantni ljudi na neki način kažu „Produži dalje“. Uvek je borba pozitivnog i negativnog i kada nam je najteže čovek bi trebalo da prespava noć i da kaže „Sutra kada dođe novi dan“, jer uvek nas čekaju neke lepe stvari kada idemo napred.

Pored Nevene Božović deo ovog projekta su i: Sara Jo, Edita, Zoi i Anđelina. Sledeća premijera zakazana je za 22.jul kada će Anđelina predstaviti još jednu obradu velikog hita. Do tada uživajte u Neveninom izvođenju pesme „Produži dalje“.

goran.anicic

Autor