Monika Beluči kakvu do sada niste videli: Glumicu pomešali sa duplo mlađom koleginicom (foto)

Autor:

15.07.2020 15:31

Foto:

Foto:



Za nju je vreme stalo...

 

Monika Beluči ruši Instagram svojim fotografijama, iako svetom vladaju mlađe i možda lepše glumice. Ona je jednostavno neodoljiv sklop šarma, harizme i nekog vintage seksepila koji obara s nogu.

Iako će ovog 30. septembra napuniti 56 godina, Monika Beluči ruši Instagram svojom lepotom. Nova, modernija frizura i tek nagoveštaj osmeha, dovoljni su da čitav svet zaustavi dah.

Pročitajte i... Monika Beluči prvi put javno prozvala bivšeg supruga: „Nadam se da će početi da brine“

 

Najnoviji set fotografija uradio je čuveni fotograf Žil Bensimon, za magazin Paris Match. Na fotografijama koje su tek neznatno retuširane, Monika Beluči nalikuje devojci u dvadesetima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel) on Jul 9, 2020 at 2:45am PDT

Prvi komentari nakon objave jedne od sjajnih fotografija, gde u korsetu, običnoj beloj košulji, s Cartier plavom ogrlicom, nonšalantno pozira – bili su očekivani.

– Na prvi pogled sam pomislio da se radi o Seleni Gomez! Ova žena ne stari, ona se ne menja! Najlepša žena na svetu: Božanstvena i tako jedinstvena! – samo su neki od komentara koji su se našli ispod objave. A ono što je divno je činjenica da je ogroman broj žena taj koji smatra da je Monika jednostavno savršena.

 

Pročitajte i... Monika Beluči 17 godina nakon scene brutalnog silovanja: Danas bih dobro razmislila

 

I naša Sloboda Mićalović je oduševljena kako Monika izgleda na najnovijim fotografijama. Podsetimo, njih dve su nakon snimanja filma Emira Kusturice „Na mlečnom putu„, nastavile da održavaju kontakt i privatno se druže.

Fotograf Žil Bensimon je takođe podelio jednu od fotografija iz seta za pomenuti magazin, gde možemo da vidimo Moniku kako korača hodnikom hotela u Dolce&Gabbana sakou.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gilles Bensimon (@gilles_bensimon) on Jul 11, 2020 at 1:55am PDT

Rustičan ambijent i njena figura – sasvim dovoljni za savršen kadar. Jednostavna, putena, nasmejana… Italijanka u punom smislu te reči – vatrena, svoja, nesputana, prava žena.

Monika Beluči je jedna od retkih zvezda koja svojom pojavom ne izaziva hejterske i zlurade komentare, već naprotiv, njoj se dive podjednako i muškarci i žene.

goran.anicic

Autor