Viktorija Bekam ljuta zbog Bruklinove veridbe: Dizajnerka sinu postavila ultimatum!

Autor:

16.07.2020 14:18

Foto:

Foto:



Izgleda da nije sve tako kako nam porodica Bekam predstavlja na Instagramu...

 

 

Viktorija Bekam pre samo nekoliko dana sa ogromnim oduševljenjem saopštila je da je njeno srce puno otkako je Dejvidov i njen sin Bruklin (21) saopštio da se ženi.

‒ Najuzbudljivije vesti! Ne možemo biti srećniji! Bruklin i Nikola će se venčati! Želimo vam mnogo, mnogo ljubavi i da večno budete srećni. Volimo vas oboje veoma mnogo ‒ napisala je presrećna kreatorka na „Instagramu“. Buduća gospođa Bekam oduševljena postom svoje svekrve odmah joj je napisala:

‒ Volim vas sve mnogo, mnogo. Viktorija, ja sam najsrećnija devojka na svetu.

 

Pročitajte: Viktorija Bekam tuguje, emotivna poruka rasplakala fanove

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Victoria Beckham (@victoriabeckham) дана 11. Јул 2020. у 6:48 PDT

Tako je to izgledalo na društvenim mrežama. Svi srećni i veseli, pokazuju ljubav. Ali oni koji bolje poznaju Viktoriju Bekam tvrde da joj čitava ova situacija uopšte ne prija. Iako je Nikola Pelc (25) mlada i uspešna, a nadasve bogata, slavna kreatorka nije srećna zbog njihove veridbe.

I dok skoro čitav svet sa oduševljenjem iščekuje dan kada će najstariji sin Dejvida i Viktorije Bekam stati pred oltar sa bogatom milijarderkom, u njegovom domu ponovo je napeto. Kao i pre nekoliko meseci kada je roditeljima saopštio svoju nameru, došlo je do sukoba i žustre svađe. Viktorija je tada stala u odbranu sina, dok je Dejvid pokušao da mu objasni da je premlad za taj korak. Ali kako je i sam imao jedva dvadeset godina kada je zaprosio Viktoriju, morao je da bude svestan da je sinu veliki uzor u svemu, pa i u pogledima na život i brak.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🇬🇧 (@brooklynbeckham) дана 4. Јул 2020. у 5:23 PDT

I sada kada je Bruklin zaprosio Nikolu, a ona oduševljeno pristala, Dejvid i Viktorija shvatili su da je situacija veoma ozbiljna. Kreatorka je odjednom promenila raspoloženje i stala na suprugovu stranu. Njih dvoje i te kako su ozbiljni u nameri da pokušaju da ubede Bruklina da prekine veridbu. Zbog toga su odlučili da ga izbace iz testamenta ukoliko to ne učini, prenosi „Woman's Day“.

‒ Ili mi ili svadbena zvona ‒ ultimatum je koji je porodica stavila pred mladog Bruklina, prenosi ovaj tabloid. Viktorija i Dejvid nemaju ništa protiv Nikole, čak im je simpatična, ali smatraju da Bruklin još ne zna šta će sa svojim životom.

Pročitajte: Bruklin Bekam ozbiljno pati za njom (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🇬🇧 (@brooklynbeckham) дана 22. Мар 2020. у 7:16 PDT

‒ Još nije izgradio karijeru i nema dobar posao ‒ dodao je izvor blizak slavnoj porodici.

Iako je Viktorija veoma ljuta i spremna da sina ostavi bez ičega, on je izgleda ozbiljan u nameri da se oženi Nikolom Pelc.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели nicola (@nicolaannepeltz) дана 22. Мај 2020. у 2:18 PDT

goran.anicic

Autor