Kara Delavinj ima novu devojku?: Manekenka u zagrljaju ćerke Sindi Kraford (foto)

Autor:

17.07.2020 14:25

Foto:

Foto:



Postoji li između njih nešto više od prijateljstva?

 

Kara Delavinj i Kaja Gerber u poslednje vreme provode dosta vremena zajedno. Nedavno su ove dve manekenke zapazili i paparaci na protestima u okviru Black Lives Matter pokreta u Los Anđelesu, a kamere su zabeležile i razmenu nežnosti između poznatih lepotica.

 

Pročitajte i... Sindi Kraford: Romantična i nakon 22. godine braka 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝙨𝙩𝙚𝙥𝙝 (@thiefsend) on Jul 17, 2020 at 1:57am PDT

Kaja Gerber, osamnaestogodišnja ćerka supermodela Sindi Kraford, za ovu priliku je obukla zelenu floralnu haljinu, dok se njena deset godina starija prijateljica Kara odlučila za beli kratki top, teksas šorc sa kaišem u duginim bojama i crni kačket. Obe devojke su nos i usta pokrile zaštitnim maskama radi prevencije od koronavirusa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by It Girl (@itgirlmx) on Jul 16, 2020 at 6:38pm PDT

Kako su na protestima Kara i Kaja bile dosta bliske, mnogi su se zapitali da li manekenke gaje nešto više od prijateljstva. Iako navode o emotivnoj vezi nisu potvrdile, očigledno je da su Kaja i Kara počele više vremena da provode zajedno od kad je Delavinj raskinula sa glumicom Ešli Benson.

 

Pročitajte i... Kara Delavinj o svojoj seksualnosti: Bitan mi je karakter, a ne pol osobe

 

Ćerka Sindi Kraford se ranije zabavljala sa Pitom Dejvidsonom, bivšim dečkom Arijane Grande. On je jednom prilikom prokomentarisao i zašto je raskinuo sa Kajom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by cara delevingne updates (@baconfromlondon) on Jul 16, 2020 at 5:58pm PDT

- Kaja je veoma mlada, a ja trenutno prolazim kroz dosta toga zbog svog boravka na rehabilitaciji. Ovo bi trebalo da bude njen najlepši period života, a ne može ukoliko stalno brine o tamo nekom liku sa problemima. Želim da uživa u svom poslu i životu - rekao je tad Pit, dodavši i da su mu Kajini roditelji dosta pomogli tokom turbulentnog perioda.

goran.anicic

Autor