Saša Đorđević proslavio 25 godina braka: "Zauvek sam zahvalan jer te imam" (foto)

Autor:

18.07.2020 15:38

Foto:

Foto:



Veselje u porodici Đorđević...

 

Saša i Seka Đorđević svoju ljubav ljubomorno čuvaju od očiju javnosti. Iako su se zavoleli još kao tinejdžeri, godine im nisu mogle ništa, osim što su njihovu ljubav učvrstile i osnažile. Saša i Seka u braku su 25 godina, a iz ljubavi su dobili dve ćerke Tesu i Taru.

Da je Seka ona prava, Sale je odmah znao.

‒ Često sam sa društvom dolazio u jedan kafić na Vračaru i jedne večeri video sam divnu i zgodnu devojku. Prijatelji su mi kazali da joj je nadimak Seka i pošto smo razmenili poglede i osmehe upoznali smo se. Zaljubio sam se u nju i teško su mi padale pripreme s „Partizanom“ i reprezentacijom ‒ rekao je svojevremeno Sale za domaće medije.

 

Pročitajte i... Saša Đorđević više nije selektor Srbije: Znam kada čovek treba da se povuče

 

Od tog dana prošlo je mnogo godina, ali njihova ljubav uspela je da odoli svim iskušenjima i problemima koje nosi brak. Više od dve decenije uživaju u zajedničkom životu, a Saša je na „Tviteru“ podelio romantičnu poruku povodom 25. godišnjice braka.

‒ Pre 25 godina rekla si „da“. Nemam reči da izrazim večnu zahvalnost i ljubav. Zauvek sam zahvalan jer te imam u svom životu ‒ napisao je košarkaški trener i objavio prelepu fotografiju sa suprugom.

‒ Imam fenomenalnu suprugu pored sebe, porodicu i prijatelje. A moj najveći uspeh u karijeri je da volim ono što radim. To je važno, a ne da radiš ono što voliš ‒ rekao je Sale Đorđević u intervjuu za „Blic“.

Pročitajte i... Aleksandar Saša Đorđević: Porodična sreća mi je važnija od svega

 

Ćerke su njegov centar sveta, pa brižni tata prati svaki njihov korak.

‒ Učim ih poštovanju, lepom ponašanju, da znaju da se druže sa svima, da budu nasmejane i uvek imaju lepu reč, da saslušaju, budu poslušne i, naravno, da imaju svoj stav ‒ iskreno je rekao Đorđević.

goran.anicic

Autor