Ljubav je njen najveći pokretač: Dragana Mićalović otkrila zašto dečka krije od javnosti

Autor:

20.07.2020 09:53

Foto:

Foto:



Dragana je srećna u ljubavi, iako svog dečka ne prikazuje javnosti...

 

Glumica Dragana Mićalović odavno je osvojila naša srca putem malih ekrana. Trenutno u seriji “Igra sudbine” glumi devojku godinama zaljubljenu u istog muškarca, spremnu da napusti život u Americi zarad ljubavi. Nedavno je glumica za "Kurir" prokomentarisala da li bi se ona usudila da postupi kao karakter koji tumači.

- Ljubav je moj najveći pokretač. Racio mi je dosta jak, pa vode često dijaloge. Verujem da ukoliko je prava ljubav u pitanju, sudba vodi celu igru života a duša i glava se preterano ne bune - odgovorila je Dragana i osvrnula se na glasine o tome da krije dečka od javnosti.

- Ne krijem dečka, već ne želim da mešam posao i privatni, ljubavni život. Odgajana sam u porodici u kojoj je važilo pravilo da svako treba da ima svoju profesiju i veliko poštovanje prema njoj. Nas dvoje to imamo i za mene lično to je jedna od najvažnijih stvari u odnosu. Poštovanje u svakom smislu.

Dragana se takođe prisetila i kako su joj dani izgledali tokom trajanja karantina:

- Rano sam ustajala, čitala literaturu za fakultet, učila razne tekstove, gledala stare filmove i pisala analize tih filmova. Vratila se sebi. Mašina od veka u kom živimo često ugasi u nama čulo o sopstvenom ja. Ovo sam shvatila kao veliki poziv u pomoć svoje duše - zaključila je Mićalovićeva.

Podsetimo se, Dragana je pre godinu dana upisala studije glume na Fakultetu savremene umetnosti, čime je ispunila svoju i želju preminulog oca Dragana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Mićalović (@hipokampelefentokamela) on Jun 29, 2020 at 12:28pm PDT

– Razlog zbog kojeg sam upisala glumu nije diploma, imam već jednu. Jednostavno, s vremenom sam shvatila da bez temeljnog znanja o materiji kojom se bavim ne mogu da komuniciram s kolegama na višem nivou. Želela sam da svoje glumačko umeće obogatim teorijom, da dođem do same srži ovog posla i naučim što više o njemu, a znala sam da to jedino mogu uz pravu literaturu i profesore. U učionici. Hoću da jednog dana zaigram u pozorištu, da radim klasike, Šekspira. Tako sam i zavolela glumu, dok sam gledala tatu kako igra u Leskovačkom narodnom pozorištu, u kom sam maltene odrasla. A onda sam kasnije uz sestru Slobodu zavolela i film - izjavila je dramska umetnica tada.

goran.anicic

Autor