Ana Bebić ekskluzivno nakon porođaja: Pored imena drugog sina otkrila i kada se vraća na scenu

Autor:

22.07.2020 14:54

Foto:

Foto:



Ana Bebić nedavno je na svet donela još jednog dečaka...

 

Harizmatična pevačica Ana Bebić Đolić, rodnu Hrvatsku napustila je zbog ljubavi i danas živi u Beogradu sa suprugom Ivanom i dvogodišnjem sinom Matijom. Tridesettrogodišnjakinja se nedavno porodila drugi put, donevši na svet još jednog dečaka za kog su roditelji odabrali ime Andrija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Đolić (@anabebic_) on Apr 3, 2020 at 6:58am PDT

– Porođaj je super brzo prošao, na čemu moram da zahvalim svim medicinskim radnicima iz porodilišta. S tim da sam se porodila u vreme epidemije, moram priznati da ni u jednom momentu istu nisam osećala. Svi su se postarali da se osećam ugodno i sigurno – izjavila je učesnica nekadašnjeg šou programa “Operacija Trijumf” nakon porođaja.

U ekskluzivnom intervjuu za hrvatsko izdanje magazina Story Ana je prokomentarisala i kako se snalazi sa novim članom porodice.

- Andrija je divna beba. Kad je reč o spavanju, za sada je odličan. Budi se jednom noću i baš lepo spava. Uhvatio je dobar ritam i samim tim sam i ja naspavana i spremna za novi dan - rekla je Bebićeva i dodala da se njen sin prvenac takođe lako snašao u ulozi brata, ali da ga nisu posebno pripremali na ovu novonastalu situaciju.

- Matija je generalno dobro reagovao na Andriju, ali mislim da on njega još uvek ne doživljava pa onda tu i nema neke ljubomore. S obzirom na to da je mala razlika među njima i Matija je još uvek mali, nismo ga baš uspeli pripremiti na brata jer on to nije ni razumeo. Ali, sada ga već ljubi svaki dan i javi mu se. Videćemo dalje kako će se odvijati i razvijati taj odnos.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Đolić (@anabebic_) on Sep 21, 2018 at 6:36am PDT

Pevačica se tokom intervjua osvrnula i na to da joj pored dva sina i obaveza u kući ipak ne manjka slobodnog vremena. Zajedno sa ostatkom porodice uspeva da organizuje sve tako da završi neophodno, ali ipak nađe vremena da se posveti suprugu i sebi.

Kada je muzika u pitanju, Ana tvrdi da nije odustala od svoje karijere, ali da joj je pandemija pomrsila konce po tom pitanju.

- Muzika je uvek u planu kod mene, ali ova situacija nas je sve poremetila. Sad mi je zdravlje moje porodice na prvom mestu, a vremena za muziku će biti kasnije - podelila je pevačica i dodala da je porođaj za vreme vladavine virusa nije uplašio.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Đolić (@anabebic_) on Mar 20, 2017 at 5:13am PDT

- Nisam se plašila da ću se zaraziti. U bolnici je sve bilo tako dobro organizovano i profesionalno, pa zaista nisam imala razlog za strah. Doktori i sestre su se pobrinuli da se osećam sigurno - zaključila je Ana Bebić.

goran.anicic

Autor