Ovako izgleda najmlađa ćerka legendarnog glumca: Naslednica Mustafe Nadarevića je prava lepotica (foto)

Autor:

23.07.2020 14:10

Foto:

Foto:



Glumac je svojoj najmlađoj ćerki dao interesantno ime...

 

Legendarnog glumca Mustafu Nadarevića publika u Srbiji poslednjih godina gleda u popularnoj seriji “Lud, zbunjen, normalan“. Uprkos velikoj popularnosti u bivšoj Jugoslaviji, ali i danas u čitavom regionu, ovog rođenog Banjalučanina sa stalnom adresom u Zagrebu, nemamo priliku često da čujemo, jer Nadarević retko daje intervjue. Nedavno se oglasio u medijima, nakon što se na internetu pojavila lažna, morbidna vest da je preminuo.

Pročitajte i... Mustafa Nadarević: Borim se da pobedim bolest, srećan sam što mogu da hodam

 

- U bolnici sam još. Razumete me, nadam se, da ne mogu duže razgovarati. Hvala vam što se interesujete za moje zdravstveno stanje - izjavio je glumac za Dnevni avaz.

Zvezda serije "Lud, zbunjen, normalan" trenutno se nalazi u bolnici u Zagrebu, s obzirom na to da se već neko vreme bori sa rakom pluća.

Mustafa Nadarević iz braka sa prvom suprugom Jasnom ima ćerku Anju, istoričarku umetnosti, dok je Nanu i sina Ašu dobio sa drugom suprugom Slavicom Radović Nadarević koja je preminula 2012. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🍌Nana Nadarević🧂 (@suddenly_nana) on Dec 17, 2016 at 2:01am PST

- Budući da je moja najstarija ćerka moju mamu, a svoju baku zvala nana, moja je druga ćerka dobila to ime. A pomalo neobično ime Aša dao sam sinu po jednom svom prijatelju iz Bosanskog Novog, jako plemenitom dečaku. Kada sam nekako došao do njegovog telefona i javio mu da sam sinu dao njegovo ime, nasmejao se i veselo mi uzvratio da me pozdravlja Plamenko, da je to njegovo pravo ime, a Aša nadimak! Nana i Aša žive u Zagrebu, u vrlo smo dobrim odnosima - rekao je jednom prilikom čuveni glumac.

 

Pročitajte i... Elena Karić nije jedina naslednica poznate dizajnerke: Ovako izgleda mlađa ćerka Verice Rakočević (foto)

 

‒ Najstarija kćerka Nađa je u Njujorku, pa se sa ovim mlađim družim i najviše vremena provodim sa njima otkad nema moje supruge Slavice. Kada uhvatim malo slobodnog vremena, igram golf, a to mi dobro dođe da ove stare mišiće pokušam nekako da održim, koliko je to moguće. Onda, kada mi ostane još malo slobodnog vremena, čitam knjige, nešto piskaram i družim se sa prijateljima. Ipak sam u Zagrebu proveo skoro šezdeset godina pa znam svaku ulicu, svaki ćošak i ovaj grad mi je postao domaći teren – ispričao je svojevremeno Mustafa Nadarević.

Nana koja radi u jednoj velikoj kompaniji i koju na Instagramu prati 18, 5 hiljada ljudi, osim što je prirodna lepotica, pleni i sjajnim stilom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🍌Nana Nadarević🧂 (@suddenly_nana) on Jul 19, 2020 at 11:16am PDT

Onoliko koliko je zanimljiva Nana, toliko je interesantan i njen partner Silvije Pleština, koji je 2007. sa 19 godina 250 hiljada kuna (3, 9 miliona dinara) u kvizu “Tko želi biti milijunaš?". Bavi se danas sastavljanjem pitanja za kvizove i digitalnim marketingom, a diplomirao je, kao i Nana, na Fakultetu političkih nauka u Zagrebu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🍌Nana Nadarević🧂 (@suddenly_nana) on May 17, 2020 at 3:12am PDT

goran.anicic

Autor