Milica Dabović o tragičnim ljubavnim izborima: Stavljao mi je pištolj na čelo

Autor:

27.07.2020 12:18

Foto:

Foto:



Košarkašica otvorila dušu...

 

Najtrofejnija srpska košarkašica i nekadašnja kapitenka nacionalnog tima Milica Dabović nikada nije skrivala da su emotivni partneri koje je birala bili pogrešni.

U centar pažnje zbog privatnog života dospela je kada je u javnost izašla informacija da ju je tadašnji partner Šime Šiklić pretukao.

Rođenjem sina Stefana njen život dobio je potpuno novi smisao i Milica danas bez problema govori o svim svojim emotivnim izborima. Ona je odlučila da svoje burno emotivno iskustvo stavi na papir.

 

Pročitajte i... Samohrana majka na rubu egzistencije?: Milica Dabović otkrila čime se trenutno bavi

 

– Knjiga će biti i o tome kako je Šime ušao u moj život i kakvim lažima se služio. Predstavio se kao milioner iz Kana koji ima svoju vilu. Na kraju sam saznala da je čovek iz Drnića i da se ne zove Simon, kako se predstavio, nego Šime Šiklić i da živi u 40 kvadrata s roditeljima. Krao je bunde i Chanel torbe, bio je u „Pink Panterima”. Stavljao mi je pištolj na čelo da bih mu isplatila sve pare zbog stvari koje je napravio. Ukrao mi je karticu i potrošio sav novac s nje, kad sam sve shvatila, taj račun sam ugasila – kaže Milica za „Blic” koja je nakon rastanka od Šiklića upoznala Stefanovog oca.

– Kad se sve to izdešavalo i kad je prodao moja i očeva kola, napravio nam je pakao, upoznala sam Vuka Rotena, koji je pet dana pred moj porođaj s njegovim detetom rekao da je istina sve što su novine pričale, da me je prevario. Rekao je da nije Vuk Roten, moja sestra mu je našla ženu i dete i sve otkrila. Njegova supruga je tada rekla da je on Ljubomir Hadžistević, da ima dijagnozu patološkog lažova i da je čovek koji je došao iz Sarajeva, a ne iz Beča i da tu živi kod svoje babe. Svašta mi se izdešavalo... Kako me je nasamario... – kaže Milica koja dušu leči suzama.

– Tu tek moj pakao počinje, ali u knjizi onaj najvažniji detalj jeste kako je moj sin Stefan dobio ime. Plače mi se kad se setim, blam me je da ispričam. Kad god pišem, mnogo plačem, valjda tako čistim dušu. Razmišljam šta sam sebi dozvolila. Posle Šimeta koji je bio Simon i imao dva pasoša, ubica, došla sam na Ljubomira koji je držao pola Beča, a čovek živi sa babom. I od žene se razveo i ta mu žena ne da da joj priđe. Najgore je što ima još takvih žena i želim da sprečim da se tim ženama ovako manipuliše. Stop prevarama i lažima, šta je ovo što se dešava? – rekla je Milica za pomenuti list.

goran.anicic

Autor