Marina Tucaković o zdravstvenom stanju: Jezivo je skupo biti bolestan

Autor:

28.07.2020 10:58

Foto:

Foto:



Marina iskreno o svom zdravstvenom stanju...

 

Tekstopisac i autorka najvećih hitova domaće estrade, Marina Tucaković se već godinama bori sa opakom bolešću. Ipak, kako je ispričala za Svet, bolest se trenutno nalazi u fazi stagnacije, a ona se oseća bolje.

Pročitajte i... Stih vredan 100.000 eura: Ovo je najskuplja pesma Marine Tucaković

 

- Fond pokriva nešto, a veći deo se radi po privatnim klinikama, jer je Institut, nažalost, preopterećen, pa ko zna kada bih došla na red. Plus, tu su dodatne terapije, sve to košta, jezivo je skupo, bar za moj džep - rekla je Marina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marina Tucaković (@marina.tucakovic) on May 24, 2019 at 8:35am PDT

Ona je priznala i da su joj prijatelji dosta pomogli tokom teškog perioda. Marina ipak ističe da joj je trenutno nezgodno da od bilo koga traži pomoć zbog nezavidne globalne situacije sa pandemijom. Takođe ističe i da nikad nije morala da traži bilo šta od prijatelja, jer su joj pomagali koliko su mislili da treba, a ona im je izuzetno zahvalna na tome.

Marina se požalila da trenutno zarađuje manje nego ranije.

- I ja sad neuporedivo manje zarađujem, jedina dobra stvar je što makar stiže novac od autorskih prava. Nisu to sad neke frapantne cifre, ali kako je pre bilo, sad je dobro, hvala Bogu - dodala je Tucakovićeva.

- Ne znam kolika su tuđa primanja, ali Futina i moja su pristojna. Uspevamo nekako uz borbu da pokrijemo moje lečenje - zaključila je.

goran.anicic

Autor