Katarina Žutić prihvatila izazov: Iznenadila fanove letnjim izdanjem (foto)

Autor:

28.07.2020 16:08

Foto:

Foto:



Žutićeva fotografijom obradovala fanove...

 

Glumica i rediteljka Katarina Žutić retko se eksponira u medijima, a nije redovna čak ni na svom Instagram profilu. Ipak, publiku je nedavno iznenadila objavljivanjem fotografije i to u letnjem izdanju. Žutićeva je za kameru pozirala u kupaćem kostimu i tako pokazala kako izgleda na pragu šeste decenije.

Glumica se fotografisala u bazenu i objavila sliku pri kojoj je uočljivo njeno dobro raspoloženje, kao i Kaćino uživanje u letnjim danima. Kao i uvek, Žutićeva je imala interesantnu poruku za svoje pratioce.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarina Zutic (@kaja_zutic) on Jul 27, 2020 at 1:10pm PDT

- Izazov prihvaćen, mada pojma nemam kakav je to izazov, ko uopšte izaziva i šta se radi, da li treba crno bele fotke? Prosvetlite mene kampanjca na Instagramu... - prokomentarisala je ona aludirajući na najnoviju aktivnost koji se širi mrežama. U sklopu ovog izazova žene iskazuju jedna drugoj podršku postavljajući crno-bele slike na svoje profile.

 

Pročitajte i... Katarina Žutić: Žene ne treba samo da sede u kući i bave se decom, to treba da bude podeljeno na oba pola

 

Nakon što je shvatila da nije ispratila glavno pravilo izazova, glumica Katarina Žutić je podelila još jednu fotografiju sa novim komentarom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarina Zutic (@kaja_zutic) on Jul 28, 2020 at 1:08am PDT

- Dakle, slika iz mladosti, crno bela, sada sam ga ubola - zaključila je ćerka Cece Bojković.

goran.anicic

Autor