Mima Karadžić doneo odluku: Završio sam sa Crnom Gorom

Autor:

30.07.2020 15:00

Foto:

Foto:



Glumac ne planira da promeni mišljenje...

 

Iako su projekti u kojima se glumac Mima Karadžić ostvario tokom prethodnih godina privukli dosta medijske pažnje, ali i stekli mnoge fanove širom Balkana, oni ipak neće dobiti svoje nastavke.

Na iznenađenje mnogih glumac je izričit bio u nameri da istakne da je sa snimanjima i projektima u Crnoj Gori - završio.

- U Crnu Goru odlaziću zbog toga što je volim, da uživam u njenim lepotama, da se odmaram, ali poslovno više ne. Nemamo podršku ni države, niti bilo koga drugog tako da je na te serije stavljena tačka - istakao je Karadžić za Mondo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mima Karadzic (@karadzicmima) on Jul 25, 2020 at 7:59am PDT

Podsetimo, glumac je nedavno dao intervju za magazin Glorija u vezi sa snimanjem nove serije Dream team u čijoj realizaciji učestvuje Lazar Ristovski. On je ovom prilikom izjavio da mu je najzad poverena uloga kakvu nije imao i da mu je drago što više ne mora da glumi zavodnika.

 

Pročitajte i... Mima Karadžić: Uvek sam za vođenje ljubavi

 

- Tumačim vođu navijača, jednog bivšeg, istetoviranog rokera. S obzirom na to da ne poznajem vođe navijača, nisam ga pravio ni po jednom uzoru. Ne odlazim na utakmice, ne znam ni ko igra u našoj ligi, niti me zanima. Ne idu ni oni u pozorište, pa što bih ja išao na utakmice? To je neka moja izmišljotina, moje viđenje. Kada me je Lazar Ristovski pozvao i pričao o tome, toliko je bio napaljen na ulogu da sam bio na ivici da prihvatim. Bez čitanja. Jako mi se dopalo. Ovo je nešto što nikada nisam igrao, nešto potpuno drugačije. Bogu hvala, više ne glumim zavodnike - zaključio je Mima.

goran.anicic

Autor