Romana Panić na slobodi?: Evo šta pevačica radi dok čeka deportaciju (foto)

Autor:

03.08.2020 11:15

Foto:

Foto:Kraj mukama?

 

Pevačica Romana Panić puštena je prekjuče iz zatvora u Brizbejnu, u kom je provela 40 dana zbog pljačkanja bankomata. Ona se tereti da je sa verenikom Filipom Mrkajićem ukrala 14.400 evra, zbog čega je bila osuđena na godinu dana zatvora, uslovno dva meseca. Pošto je odslužila dve trećine kazne, zbog dobrog vladanja puštena je na slobodu.

Pop zvezda je iz zatvora prebačena u imigracioni centar u Brizbejnu, gde čeka deportaciju za Srbiju, dok njen momak i dalje služi kaznu. Pevačica se odmah oglasila na Instagramu i s kiselim osmehom pozirala iz sobe za migrante, prenosi Informer.

Iako će Panićeva i Mrkajić morati da vrate sav novac koji su ukrali ili da štetu nadoknade kroz društveno koristan rad, pevačica se izvukla iz toga.

- Romana će uskoro da se vrati u Beograd! Njen dečko prihvatio je da sam vrati sav novac koji su opljačkali - priča pevačicina prijateljica, koja je insistirala na anonimnosti, i dodaje:

- Romana se živa pojela otkad je uhapšena! Psihički se oseća bolje jer se konačno vraća u svoju zemlju, ali je u jednom momentu baš potonula. Pričala mi je da su se prema njoj u zatvoru lepo ophodili, ali da je ipak nekoliko puta tražila pomoć psihijatra. Priznala mi je da se kaje zbog svega, da joj je ovo bila životna lekcija, koju je, da je bila pametna, mogla da izbegne. Rekla mi je i da joj ovako nešto više nikada neće pasti na pamet, makar morala na ulici da prosi! Više puta je ponovila da se oseća loše jer je osramotila i sebe i porodicu. Ne zna kako će da izađe pred majku, koja je očajna zbog cele situacije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romana (@romana_panic) on Oct 12, 2019 at 2:29am PDT

Podsetimo, Panićeva i Mrkajić su u Australiju došli iz Italije, gde su živeli zajedno poslednje dve godine, koliko su u vezi. Odlučili su da im nova baza tokom pandemije virusa korona bude daleka Australija. Ubrzo su ostali bez novca, pa su se povezali sa izvesnim ljudima iz Istočne Evrope, za kojima australijska policija još traga, i krenuli da pljačkaju bankomate, zaključak je inspektora. Posebno je naznačeno da je sistem preko kojeg su vršili prevaru toliko sofisticiran da nekoliko nedelja nije bilo primetno da je instaliran.

goran.anicic

Autor