Još jedna svadba u porodici Živojinović. Viktor odlučio da oženi Sandru!

Autor:

10.08.2020 13:28

Foto:

Foto:



Mlađi sin Lepe Brene, Viktor Živojinović na otvranju još jednog u nizu restorana, nakon što je proslavio godinu dana ljubavi sa Sandrom, obelodanio je još jednu veliku vest!

Viktor Živojinovic se ženi!

On je otkrio da je jedini razlog što se još uvek nije oženio Sandrom trenutna situacija sa korona virusom, zbog koje je slavlje odloženo, ipak par već nekoliko meseci živi zajedno u porodičnoj kući Živojinovića, i ponašaju se kao da su već u braku.

- Planiramo gala-slavlje sa 500 zvanica. Nas Živojinovića ima dosta, tako da moramo da nađemo neki veliki prostor na otvorenom. Nećemo praviti svadbu sve dok se potpuno ne smiri situacija sa korona virusom. Ali Sandri i meni ne smeta da čekamo, mi se ponašamo kao da smo već u braku - rekao je Viktor za "Informer" i nastavlja:

 - Ona mi je velika podrška u svemu. Baš smo pre nekoliko dana proslavili godišnjicu veze. I moja porodica je oduševljena Sandrom i za nju imaju samo reči hvale.

 

Buduća mlada je rodom iz sela Budilovina kod Brusa, a u Beogradu studira na Filološkom fakultetu i bavi se šminkanjem. Nedavno se sa Viktorom vratila iz Monaka, gde je bila na svom prvom letovanju sa Živojinovićima.

‒ Uživali smo na odmoru. Sandra i Brena su se baš lepo družile, stalno su jedna drugoj lakirale nokte. Odmor nam je svima bio baš potreban, a posebno mami i tati, koji su još u Monaku ‒ rekao je Viktor za „Kurir“.

Sudeći po svadbi Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, nema sumnje da će Brena napraviti zaista gala slavlje za svog mezimca Viktora.

 

goran.anicic

Autor