Ćerka Zeljka Joksimovića o predrasudama: Nisam ono što drugi misle!

Autor: Vanja Vladičić

12.08.2020 14:06

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:ATA Images, Instagram

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:ATA Images, InstagramĆerka Željka Joksimovića Mina odrasla je u prelepu devojku. Od pojave na „Instagramu“ privlačila je mnogo pažnje, što zbog oca, koji je jedan od omiljenih muzičara na našim prostorima, što zbog veoma atraktivnog izgleda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mina Joksimović (@minajokssimovic) on Aug 25, 2019 at 4:31am PDT

Iako je, kada se prvi put susretala sa kamerama, izgledala nešto drugačije, Mina je izrasla u pravu atraktivnu lepoticu. Ćerka Željka Joksimovića oslabila je i izgled dovela do perfekcije. Njena lepota i stil zaslužni su za popularnost njenog profila na „Instagramu“, pa ipak, to nije njen posao. Iako se mnoge ćerke poznatih bave modernim poslom „influensera“, Mina je pošla stopama svog oca.

Ćerka Željka Joksimovića studira muzičku produkciju na Muzičkoj akademiji, a radi kao muzički urednik na duhovnoj televiziji „Hram“. Ipak dosta slobodnog vremena provodi u očevom muzičkom studiju, gde mu pomaže u pravljenju muzičkih aranžmana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mina Joksimović (@minajokssimovic) on Jun 7, 2019 at 7:17am PDT

Mina je kao prvi posao dobila mesto kompozitora u „Teatru 011“ još davne 2016. godine.

– Sa zadovoljstvom sam prihvatila tu ponudu jer je to bio prvi posao mog tate. Pored toga, muzički sam urednik na duhovnoj televiziji, a i studiram. Mnogo volim da stvaram.

Mina uživa da putuje i provodi vreme izvan Srbije, međutim, „Instagram“ je iznenadila novim fotografijama iz sela, gde je otišla da se odmori od gradske buke. Trenutno se nalazi u selu Donja Bukovica u blizini Valjeva, a svoje pratioce oduševila je fotografijama sa životinjama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mina Joksimović (@minajokssimovic) on Aug 10, 2020 at 11:11am PDT

Dugo ju je pratio glas da je postala „starleta“ koja ništa ne radi i koristi očevu popularnost.

– Nervira me što me ljudi karakterišu kao osobu koja se pući i slika. Ja sam daleko od starlete, zapravo i ne znam šta je to. Ono čime se ja bavim ne može da se meri sa onim što danas viđamo u novinama. Uvek će izađi komentar da se pućim, ali svojim poslom i školovanjem dokazujem da nisam ono što drugi misle ‒ rekla je za „Kurir“ jednom prilikom ćerka Željka Joksimovića.

 

View this post on Instagram

 

Moj najveći oslonac i najiskrenija podrška. Srecan rodjendan mom najboljem tati!!! ❤️ #iloveyou #happybday #dad

A post shared by Mina Joksimović (@minajokssimovic) on Apr 20, 2020 at 5:08am PDT

Lepa Mina krenula je očevim stopama i nema sumnje da će od njega imati bezrezervnu podršku kroz karijeru, kao i kroz život nema sumnje.