Ivona Pantelić pobedila rak, a sada i koronu: Moj tata nam je na prozor donosio hranu!

Autor:

13.08.2020 13:31

Foto:

Foto:



Voditeljka Ivona Pantelić je još jednom pokazala kakav je borac, koliko je odlučna da se izbori sa svakim problemom, bolešću... ma koliko sve u prvom trenutku izgledalo strašno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivona Pantelic (@ivonapantelic) on Jul 30, 2020 at 9:23am PDT

Ovoga puta Ivona se suočila sa još jednom bolešću, ovom najnovijom, pandemijskom. Iako se čuvala od zaraze, nije uspela da se odbrani od virusa. Dobila je korona virus zajedno sa ćerkom. Ipak, ni jednog trena nije poklekla niti imala sumnje da će i iz ove bitke izaći kao pobednik.

Svoje strahove, ali i sve ono što joj se dešavalo u poslednja četiri meseca koje je odsustvovala sa malih ekrana, Ivona Pantelić je podelila u postu na Instagramu:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivona Pantelic (@ivonapantelic) on Aug 12, 2020 at 9:44am PDT

I eto… posle preležane korone, ponovo na poslu. Četiri meseca je prošlo, od poslednjeg pročitanog dnevnika. Držite mi pesnice. Prvo nisam radila, čuvajući se da ne dobijem koronu i na tome hvala mom glavnom uredniku i direktoru, koji su bili uporni i sačuvali i mene i druge od zaraze. Kažem namerno i druge, zato što sam se zarazila van radnog mesta i bilo bi više posledica da sam tih dana dolazila u televiziju. Tako da smo bolovale samo moja ćerka i ja… Nije bilo lako. Temperatura, bolovi, malaksalost… muka. Misliš, korona se dešava nekom drugom.

Ali ne. Ležale smo, lečile se, merile temperaturu. Moj tata nam je na prozor donosio hranu… sve, sve, ali kada sam videla stotine sveže napunjenih boca s kiseonikom kako na Infektivnoj klinici tovare na kamione i razvoze dalje, na to nema šta da se kaže. Može samo jedno – da se čuvamo svi i da čuvamo sve oko nas. I koje znamo i koje ne znamo. Maske, maske, pranje ruku, možda je to postalo dosadno da se sluša, ali ne budimo prenosioci, ne budimo nemarni inicijatori nečije bolesti i nesreće nekog deteta koje će ostati bez roditelja, rođaka, prijatelja… bolesti koja za neke može da bude kobna. Hvala svim lekarima, oni su pravi heroji – napisala je voditeljka Ivona Pantelić na svom Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivona Pantelic (@ivonapantelic) on May 9, 2020 at 12:36am PDT