Porodila se Aleksandra Troicki, Viktor tata po drugi put!

Autor:

16.08.2020 11:17

Foto:

Foto:



Aleksandra Troicki, supruga tenisera Viktora Troickog, noćas je na svet donela njihovo drugo dete.

Teniser i manekenka dobili su još jednu ćerku, a ime za devojčicu još uvek nisu izabrali.

- Sve je u najboljem redu, i mama i beba se osećaju dobro. Telefon mi zvoni od jutros, ja sam sa starijom ćerkom, čuvam je. Još ne znamo koje ćemo ime dati bebi - rekao je Viktor u izjavi za Blic.

A kad je odmah po rođenju video svoju prvu ćerki Irinu, oduševljeno je rekao da je prelepa, ali da ne može da kaže liči li više na mamu ili na njega.

https://www.instagram.com/p/Bo8uBmAn7tG/

Viktor Troicki slavio rođenje ćerke dva dana: Cepanje odeće, kolo i muzika, a evo ko je bio na proslavi (foto)

 Uzbuđeni smo i Aleksandra i ja, jako. Još nismo ni svesni šta nas sve čeka, ali zaista smo presrećni – priznao je najbližima koji su odmah te noći došli da mu čestitaju u jednom beogradskom restoranu.

Viktor je priznao i da ga je uloga oca promenila, a ta promena mu i te kako prija.

- Definitivno me je promenila uloga oca. Ranije se sve vrtelo oko mene, a sada sve oko ćerke, posebno sada u ovom periodu kada sam tu, kada imam više vremena i dok nisam na turnirima. Sigurno da me je omekšala ćerka. Svestan sam toga. Ćerka je mezimica za sve očeve pa tako i za mene. Osećam da se sve više i više topim pored nje. Verujem da će sada sa još jednom bebom biti još lepše - rekao je nedavno Viktor za pomenuti list.

Aleksandra Troicki: Viktor je gazda u kući

U Aleksandri je pronašao ljubav za sva vremena i nije se libio da to i javno prizna:

– Aleksandra je prva žena s kojom sam poželeo sve. U njoj sam našao sve što očekujem od žene, u njoj vidim suprugu i majku moje, zapravo naše dece. Takav osećaj nisam imao do sada. Reč je o divnoj osobi koja me bezrezervno podržava. Svidela se čitavom mom okruženju, a češće se čuje s mojom mamom nego sa mnom. Ona me je motivisala da uradim stvari za koje sam mislio da nikada neću – ispričao je u jednom od intervjua za “Gloriju

Viktor Troicki o dolasku bebe: Dobiti dete je sreća potpuna i ja jedva čekam da je osetim!

https://www.instagram.com/p/B5XSG32HYPV/

M G

Autor