Veridba kao iz bajke: Luka Jović zaprosio Sofiju Milošević!

Autor:

17.08.2020 10:34

Foto:

Foto:



Luka Jović verio Sofiju Milošević, vest koja je juče preplavila javnost.

Luka Jović verio je Sofiju Milošević na palubi luksuzne jahte, u blizini prelepog italijanskog ostrva Karpi, gde par uživa poslednjih dana. Mankenka je bila oduševljena potezom mladog fudbalera, a uz romantičnu fotografiju postavila je emotivan opis.

DA! Hvala ti što si takav, hvala ti što se smejem puno kada sam pored tebe, hvala ti što me voliš, volim te beskrajno – poručila je Sofija uz ovu prelepu fotografiju.

Slatko iščekivanje i beskrajno leto: Luka Jović sa Sofijom Milošević krstari oko Majorke 

Luka Jović savršeno je isplanirao ovaj poseban momenat, a zgodna manekenka ostala je zatečena ovim činom svog izabranika, njen oduševljeni izraz lica govori više od bilo kakvih reči.

Luka Jović i Sofija Milošević doneli konačnu odluku: Manekenka će se poroditi u ovom gradu 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by realmadrid رئال مادرید (@realmadridcfgalaxy) on Aug 16, 2020 at 8:30am PDT

Sofija ponosna, srećna i voljena

Na fotografijama se jasno vidi trudnički stomak koji Sofija ponosno ističe, a u jednom razgovoru za domaće medije manekenka je objasnila kako je sve izgledalo.

- Kako sam saznala da sam trudna, odmah je počela mučnina, muka, bile su takve muke i bilo mi je bilo tako loše. Prva tri meseca sam se namučila i ugojila sam se sedam-osam kilograma – Rekla je Sofija i dodala -  On se stvarno trudi oko mene, razmazio me je, baš je pažljiv. Stvarno mi izlazi u susret za sve - Zaključila je zgodna manekenka.

Luka Jović i Sofija Milošević: Za sreću je potrebno troje 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Aug 14, 2020 at 4:31am PDT