Miloš Biković doneo je hrabru odluku: Posao ne sme da trpi!

Autor:

20.08.2020 10:21

Foto:

Foto:



Posao ne sme da trpi

Poznati glumac i reditelj Miloš Biković, doneo je odluku zbog koje će morati da strepi narednih nekoliko meseci, a sve to zbog nastavka hit serije koja nas očekuje sledeće godine!

Iako su mere opreza zbog epidemije Korona virusa i dalje na snazi, zadajući ozbiljne probleme u poslu, posebno umetnicima, Miloš Biković rešen je da nastavljanjem snimanja popularne serije 'Južni Vetar', na kocku stavi milione.

Bred Pit i Dženifer Aniston: ljubav ili zabluda?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on Aug 16, 2020 at 7:44am PDT

Biković kao glavni glumac i jedan od producenata doneo je takvu odluku uprkos okolnostima, koje svakako nisu pogodne za nastavak snimanja.

Medjutim Biković smatra da je uzaludno čekati, dobio je potrebna sredstva od sponzora, okupio je kolege, a prva klapa uskoro počinje sa snimanjem u istočnoj Srbiji.

Zdravlje je na prvom mestu

Bikoviću je ostalo da ispuni još jedan uslov pre početka snimanja.

Naime, obavezan je da vodi računa da niko od zaposlenih na projektu nije pozetivan na koronu. Osim toga u trajanju projekta niko od angažovani ne sme da ima kontakt ni sa kim sa strane kako bi se izbegla moguća zaraza.

Ponosni roditelji Viktor i Aleksandra Troicki izabrali ime za ćerkicu 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on Aug 18, 2020 at 3:23am PDT

Ukoliko neko ipak bude zaražen virusom u toku snimanja sponzori će sav novac uložen u produkciju povući. Ako bi se to dogodi, Milos bi bankrotirao, a serija bi potpuno propala.

Zgodni grčki princ Ahileas najpoželjniji mladi neženja? (foto) 

Ipak mladi glumac svestan je rizika i ne namerava da očajava, hrabro je pristao na nesvakidašnje uslove i uhvatio se u koštac sa problemom.

A nama ostaje samo da mu poželimo sreću, da sve prođe u najboljem redu i da nestrpljivo isčekujemo nastavak popularne serije.