Jedna rečenica bila je kobna po prijateljstvo Lokice i Zdravka Čolića?

Autor:

01.09.2020 13:11

Foto:

Foto:



Leposava Stefanović, poznatija kao Lokica bila je izuzetno popularna sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka kao članica grupe 'Lokice', kada su nastupale zajedno sa jednom od legenda jugoslovenske scene Zdravkom Ćoličem!

Osim što su sarađivali veoma uspešno, Lokica i Čola gajili su zaista bratski odnos. Lokica je mnogo puta istakla da legendarnog pevača gleda kao rođenog brata.

Međutim, jedna pogrešna rečenica razdvojila je puteve velikim prijateljima kako na poslovnom tako i na privatnom planu.

Zdravko Čolić gospodin, velikog srca!

Čola se naime uvredio kada je Lokica konstatovala da nema talenat za igru. Pevač je prilično ozbiljno shvatio opasku popularne Lokice te od tada nisu imali kontakt. Iako je Leposava u nekoliko navrata izrazila žaljenje zbog svega što je bilo, Čola je ostao dosledan svojoj odluci.

- Nakon te izjave je prestalo naše prijateljstvo. Morala sam to da kažem jer je Rica tražio. Žao mi je. Nikad ne govorim ružne stvari o ljudima. Objasnila sam samo da on nema talenat za igru, a vežbanjem smo napravili rezultat. Naučio je da igra. Volela bih da se pomirimo zbog njegovih ćerki i žene. Imam i ja sad unuku. Možda je to bila neka sujeta - rekla je Lokica medijima svojevremeno.

Lokica Stefanović o poslednjoj Titovoj želji: Tražio je da još jednom vidi “Loknice”

Poznato je da je Čola prilično temperamentan i dosledan, ipak možda bi posle svih ovih godina mogao da razmotri izvinjnenje koje mu je Lokica više puta upućivala bezuspešno, jer ipak je prijateljstvo dragulj koji treba negovati, ponekad i istrpeti, zarad lepote i satisfakcija koju ono nesumnjivo donosi.