Mustafa Nadarević hitno hospitalizovan!

Autor:

10.09.2020 13:06

Foto:

Foto:



Popularni glumac nedavno je iznenadio domaću javnost.

Mustafa Nadarević je bosanskohercegovački filmski, pozorišni i televizijski glumac, te reditelj kog domaća publika poznaje kao Izeta Fazlinovića iz popularne serije 'Lud, zbunjen, normalan'. Uvek nasmejan i spreman na šalu, popularni glumac priznanjem s početka godine šokirao je domaću javnost.

Naime on je otkrio da boluje od veoma teške bolesti karcinoma pluća. Iako su njegovi bližnji ubrzo izjavili da stanje ipak nije tako strašno, poslednje informacije potresle su obožavaoce popularnog Izeta širom Balkana, piše Avaz.

Mustafa Nadarević: Borim se da pobedim bolest, srećan sam što mogu da hodam

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LUD ZBUNJEN NORMALAN (@fazlinovici_fan_page) on Sep 6, 2020 at 12:46pm PDT

Novirani spomenutog medija kontaktirali su ga zbog informacija da će se na bosanskohercegovačkoj televiziji premijerno emitovati nove epizode humorističke serije 'Lud, zbunjen, normalan' koja je osvojila srca ljudi širom regiona. Ipak ovakav odgovor glumca sigurno nisu očekivali!

- U bolnici sam, ne bih sada ni o čemu govorio..- Kratko je poručio Mustafa i time zabrinuo mnoge obožavaoce koji se pitaju koliko je stanje poznatog glumca zaista ozbiljno, znajući da se već neko vreme bori sa opakom bolešću.

Podsetimo, legendarni Izet o svojoj borbi sa rakom progovorio je tek početkom godine.

- Kada sam shvatio da je to deo života, da je bolest deo života, onda sam je prihvatio. Kad nešto prihvatiš s ljubavlju, onda možeš da ga pobediš, čak i ako je u pitanju neumoljiva bolest - iskreno je rekao i istakao da je uistinu jako važno na vreme otići na pregled. Upravo zbog toga što se na vreme javio lekaru, Mustafa ima veće šanse da se oporavi bez velikih komplikacija.

Ovako izgleda najmlađa ćerka legendarnog glumca: Naslednica Mustafe Nadarevića je prava lepotica (foto)

S nestrpljenjem isčekujemo nove vesti o stanju legendarnog glumca Mustafe Nadarevića, te se nadamo da će ovu neverovatno okrutnu bolest uspeti da prebrodi i da će nastaviti da nas zasmejava u godinama koje su pred nama.