Jutro bez njih neće biti isto - Jovana Joksimović i Srđan Predojević napustili su TV 'Prva'!

Autor:

18.09.2020 10:22

Foto:

Foto:



Jovana Joksimović i Srđan Predojević nakon dve godine uspešne saradnje sa TV 'Prva' odlučili su da napuste popularnu televiziju!

Popularni dvojac, koji je vodio jutarnju emisiju 'Jutro sa Jovanom i Srđanom', od juče, više nije deo kolektiva TV 'Prva'. Naime, problem je nastao kada je menadžment televizije predložio određene korekcije, što je popularnom voditeljskom paru bilo neprihvatljivo.

Prema informacijama sa kojima raspolažu domaći mediji, do neslganja je došlo kada je menadžment, zadovoljan brojkama koje je mladi voditelj Filip Čukanović postigao vodeći emisiju tokom letnjih meseci, predložio da on dobije svoj termin svakog petka. To je naišlo na neodobravanje Jovane i Srđana, oni su naime tražili otpremninu i sporazumni raskid ugovora, što menadžment nije odobrio. Na kraju se došlo do kompromisnog rešenja, pa su pomenuti voditelji jutarnjeg programa dali otkaz.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Filip Čukanović (@filipcukanovic) on Sep 17, 2020 at 9:25am PDT

Kako saznaje 'Kurir', čelici TV 'Prva' su bili veoma zadovoljni rejtingom i šerom kada je Filip Čukanović vodio program tokom leta. Zato su bili rešeni da mu daju šansu da još jedan radni dan provede jutro sa gledaocima. Ipak, Jovana i Srđan nisu se složili sa tim predlogom, pa su na kraju rešili da napuste TV 'Prva'.

Gala žurka na brodu: Jovana i Željko Joksimović zajedno proslavili rođendane (foto/video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) on Aug 31, 2020 at 4:33am PDT

Srđan i Jovana zajedničku karijeru započeli su sada davne 2005. godine na RTS-u gde su narednih pet godina vodili jutarnji program, potom su prešli na 'Pink' gde su se zadržali osam godina, na 'Prvoj' su od 2018. godine. Nakon dolaska na pomenutu televiziju bili su voditelji emisije koja je mnogima predstavljala neizostavnu jutarnju rutinu 'Jutro sa Jovanom i Srđanom'.

Jovana Joksimović i Srđan Predojević još uvek se nisu oglasili povodom ovih informacija.

Prvi TV transfer u novoj godini: Jovana Joksimović i Srđan Predojević uskoro na drugoj televiziji 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) on Feb 5, 2020 at 2:13am PST