Dvojac koji je spojio društvene mreže i sport - Đota i Triki otkrivaju drugu stranu fudbala i košarke na RED TV-u!

Autor:

29.09.2020 11:10

Foto:

Foto:Možda vam imena Nikola Milošević i Nemanja Blažić ne znače mnogo, ali ako kažemo Đota Freestyle i Triki, verujemo da retko ko ne zna o kome se radi. Oni su mladi, drugačiji, interesantni i bave se sportom, zbog čega stekli popularnost i status influensera – dovoljno da postanu voditelji na RED TV-u! Njihova uloga na televiziji neće se razlikovati mnogo od onoga što plasiraju svojim pratiocima na mrežama – jer upravo su zbog toga postali idoli tinejdžera. A RED TV pružiće im priliku da svoje veštine predstave na drugačijem nivou i mnogo većem broju ljudi.

Zahvaljujući akrobacijama sa fudbalskom loptom i raznim izazovima koje je stavljao pred druge ali i sam odgovarao na njih, Đota je stigao do više od 1.000.000 pratilaca na Jutjubu i čak 622.000 pratilaca na Instagramu. Impresivno zar ne? Činjenica da je influenser donela mu je popularnost i život kakav je želeo, a od 3. oktobra odgovoriće na novi izazov i to pred nekoliko miliona gledalaca – kroz emisiju “Đota Footmania” koju će voditi na RED TV-u. Đota će razgovarati sa poznatima u studiju, stavljati ih na testove, a pokazaće i svoje veštine i naučiti vas trikovima sa fudbalskom loptom.

Prebacujem sadržaj sa svog Jutjub kanala na televiziju, ali na mnogo višem nivou. Na RED TV-u to će moći da vidi veći broj ljudi, da se zainteresuje za to čime se bavim i čime bi oni potencijalno mogli da se bave. Trudim se da kroz promovisanje sporta budem dobar uzor mladima. Ako ne gledate RED TV zbog mene, onda ga gledajte zbog drugih ljudi, ali prvenstveno zbog mene. Očekuje vas najjači kontent prilagođen mlađim generacijama i onima koji se tako osećaju – kaže Đota.

Sa druge strane, Triki će vam pokazati nešto što niste ni pomislili da je moguće izvesti sa košarkaškom loptom. Bavi se freestyle košarkom, najpoznatiji je basketaš među influenserima i deo je najboljeg strateškog tima na svetu – član “Court Kingz” – poznatog po egzibicijama na košarkaškom terenu. U svom stilu Triki spaja ono po čemu su Harlem Globetrotters-i poznati: atletiku, pozorište i komediju – dovoljno atraktivno da svoje veštine pokaže na velikom ekranu. A za to nema boljeg mesta od RED TV-a.

U emisiji „1 na 1 sa Trikijem“, učiću vas raznim trikovima, igraće se i basket, biće tu i igre 1 na 1, razni izazovi, šutiranje trojki, uglavnom, biće sporta što je najvažnije – kaže Triki, koji će izazivati poznate na basket, a gledaoce će učiti raznim trikovima.
Spoj društvenih mreža i sporta je moguć: Triki i Đota će vam pokazati drugačiju, modernu i zabavnu stranu sporta od 3. oktobra na RED TV-u!